ObrovsKE Silné Reči

Podujatie Košice

ObrovsKE Silné Reči

Lístky v predaji na timeout.predpredaj@gmail.com / 0903 659 993 alebo priamo tu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyrA4XHbjvOfvxZLWKxyFjsx8tRq-MNfMd-L4ISzjlx5KVLw/viewform?c=0&w=1

Cena lístkov:
VIP sedenie 18 EUR (1-9 rad)
Voľné sedenie 15 EUR (10 - 26 rad )

Sme veľmi radi, že sa nám konečne podarilo dostať do hlavného mesta východu, Košíc, aj naše MEGA predstavenie, kde sa na jednom pódiu vystrieda v jeden večer až 10 komikov Silných Rečí. Tentokrát meníme osvedčené priestory TimeOut Lounge Baru za veľkolepý Spoločenský pavilón, kde sa vám predstavia títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Juraj ŠOKO Tabaček
Herec, komik a skvelý improvizátor nabral mohutné skúsenosti popri účinkovaní v improvizačnej skupine 3T. V súčasnosti sa venuje najmä hraniu v divadle, stand-up comedy a improvizáciám.

Gabo Žifčák
Mladý muž zápasiaci s príkoriami života v sebe objavil komediálany talent keď sa pokúšal nájsť si priateľku. Odvtedy ho výrazne rozvinul, no je stále single.

Tomi Hudák
Jeden z najtalentovanejších slovenských humoristov súčasnosti. Pracoval pre SME, TV Markízu a RTVS. Svoje šialenejšie ja prezentuje v stand-up comedy show.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a talentovaný bábkoherec zistil, že nadávať deťom sa nepatrí a tak sa radšej rozhodol pre stand up comedy. Tu môže vulgárne ale so šarmom dourážať všetkých naokolo a dostane za to ešte aj zaplatené.

Jakub Gulík The GulloShow
Jeden z najúspešnejších komikov, ktorý sa nezľakol medializácie a začal svoje videá uverejňovať na najväčšom video kanáli pod názvom - GulloShow.

Martin Hatala Stand-up
Bol členom klubu historického šermu a počúva rock a metal, čo znamená, že to nemá v živote ľahké. Rád sa psychicky týra a preto vystupuje aj u nás v show.

Matej Adámy
Vyštudoval osemročné gymnázium so zameraním na jazyky a politológiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Večný cynik ktorého najväčším záujmom je vtipné komentovanie športových podujatí a životných situácii, v ktorých je majster svojho remesla.

Nasi
Siova sestra, alebo priateľka. V Iráne je to totiž jedno. Na rozdiel od staršieho súrodenca sa ale dokázala naučiť aj po slovensky a byť v slovenčine vtipná.

Marián Psár Utrpenie mladého hejtera
CP-čkár z Košíc, ktorý prišiel kradnúť prácu poctivým standupistom. Svojim šarmantným úsmevom si získava priazeň žien a zachraňuje situáciu, keď sa ako jediný smeje na svojich vtipoch.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Spoločenský pavilón, Trieda SNP 61, Košice
Vstupenky: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyrA4XHbjvOfvxZLWKxyFjsx8tRq-MNfMd-L4ISzjlx5KVLw/viewform?c=0&w=1
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7074N 21.2407E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ObrovsKE Silné Reči

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice