Ocko je doma 2

Podujatie Sereď

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kino, Podujatia pre deti
Web organizátora:
kinonova.sered.sk
Ďalšie podujatia v meste Sereď

Ocko je doma 2

Viac ockov. Viac problémov. Komédia.

Hrajú: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson • Réžia: Sean Anders • Scenár: Sean Anders, John Morris • Kamera: Julio Macat • Hudba: Michael Andrews

Keď si dvaja znepriatelení ockovia, jeden vlastný a druhý nevlastný, k sebe na konci filmu Ocko je doma konečne našli cestu, mohli si vydýchnuť nielen ich spoločné deti a vysmiaty diváci, ale predovšetkým producenti tejto úspešnej komédie. Tí sa rozhodli stretnutie testosterónom nabitého Marka Wahlberga a papučkového Willa Ferrella ešte vylepšiť, keď do pokračovania prizvali Johna Lithgowa a nestarnúceho drsňáka Mela Gibsona ako ich otca.

Z Dustyho (Wahlberg) a Brada (Ferrell) sú teraz kamoši. Dusty sa vykašľal na svoj imidž búrliváka a Brad prestal robiť psie kusy, aby sa mu vyrovnal. Dokonca sa rozhodnú, že tohtoročné Vianoce strávia všetci spolu ako jedna veľká šťastná rodina s oboma manželkami a všetkými vlastnými aj vyženenými potomkami. Plán však dostane zásadné trhliny vo chvíli, keď sa na sviatky pozvú ich otcovia. S vrúcne milujúcim Bradovým otcom (John Lithgow) by v tomto smere nebol žiadny problém. Horšie to však bude s Dustyho tatkom (Mel Gibson), tvrďasom, ktorý neuznáva fyzický kontakt a s malými deťmi je schopný vtipkovať aj o mŕtvych prostitútkach. Dusty sa mu vždy chcel vyrovnať a teraz sa bojí, že ho svojou mäkkosťou totálne sklame. A ešte viac sa obáva toho, že otcova prítomnosť premení idylické Vianoce na vojnové pole. Presne k tomu to však smeruje, keďže ani Brad, ani jeho ocko nechcú v tejto neľútostnej bitke ťahať za kratší koniec.

Miesto konania podujatia: Kino NOVA Sereď, Dionýza Štúra 759/35, Sereď
Vstupenky: http://www.kinonova.sered.sk/klient-223/kino-58/stranka-990/film-198818
Dátum začiatku podujatia: 7. Decembra 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 9. Decembra 2017 22:45
Pravdepodobné súradnice: 48.284N 17.7339E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ocko je doma 2

Meno organizátora: Kino NOVA Sereď
Fotografie
Podobné podujatia
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Kino Fontána, Piešťany
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava