Offroad family day a Najväčší SUV test vozidiel

Podujatie Košice

Offroad family day a Najväčší SUV test vozidiel

Pozývame všetkých priateľov a fanúšikov na 1. ročník Offroad family day.

26.08 2022
Počas dňa bude prebiehať SUV výstava značiek Mercedes-Benz, Jeep, Kia,... a predvádzacie jazdy pre verejnosť. Zákazník si bude môcť vyskúšať na vlastnej koži jazdu v ľahkom teréne. Jazda s vlastný SUV 5€ Vstup pre verejnosť je bezplatný. Podvečer bude očakávaný príchod prvých súťažiacich a voľné jazdy na vyhradenej časti trate. Večer bude diskotéka.

27.08.2022
Budú prebiehať offroad preteky. Medzi prestávkou medzi jednotlivými kolami budú aj predvádzacie jazdy. Trať bude rozdelená na 2 kategórie: 1. ľahký offroad (povinné pneu minimálne AT) 2. ťažký offroad (povinné pneu MT, funkčný naviják, 2 osoby v jednom aute) Offroad štartovné : 35€

Podmienky účasti na akcii:
1.Účastník sa môže zúčastniť akcie na základe potvrdenia vyplneného registračného formuláru 2.Účastník je povinný sa pri prezentácii na akcii preukázať dokladom totožnosti zodpovedajúcim s údajmi vyplnenými pri registrácii, podpíše regres v ktorom prehlasuje že sa akcie zúčastní na vlastné riziko a prevezme plnú zodpovednosť za svoje konanie na akcii. 3.Na akcii je prísne zakázané pohybovať sa mimo stanovenej a vyznačenej trasy 4.Účastník je povinný pohybovať sa po trati tak, aby svojou jazdou neohrozoval iných účastníkov a nespôsobil škodu tretej osobe. 5.Účastník je povinný mať na aute obuté pneumatiky minimálne vzoru „AT“ (hĺbka vzoru musí zodpovedať pravidlám cestnej premávky) 6.Účastník je povinný striktne dodržiavať pokyny usporiadateľov a viditeľne označených traťových komisárov. 7.Usporiadateľ má právo vylúčiť registrovaného účastníka z akcie za nedodržanie podmienok účasti bez nároku vrátenia registračného poplatku Ďalšie informácie budeme pridávať postupne.

Fotografie
Podobné podujatia