Okamžité krepčenie 2017

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Klubová noc s párty esami! Do stavu okamžitej zábavy nás dostanú krepčiace DJ sety ostrieľanej štvorice NobodyListen, Grimaso, Lkama a Metys. Držte si šiltovky, čaká nás tornádo hip-hopu, trapu aj elektroniky.

NobodyListen (CZ)
je pražský producent a DJ, ktorý vo svojich setoch najradšej kombinuje progresívnu elektronickú hudbu s rapom a do klubov prináša fresh kúsky. Na konte má mixtapy aj spolupráce s menami ako Delik, Dramatikz, Nironic či Rasco. Poznať ho môžete aj ako súčasť elektronického downtempového dua VR/Nobody, ktoré v decembri 2015 vydalo na vinyle EP Now. Predchádzal mu debutový album YET.

Grimaso
je slovenský producent, DJ a člen legendárnej H16. S produkovaním začal pred viac ako desaťročím a zo tie roky si nazbieral poriadne dlhý zoznam kolaborácii, darí sa mu aj sólo, na konte má tri albumy. Ani dnes nepoľavuje zo svojej tvorby a užíva si aj klubové hrania.

Lkama
sa už pár rokov venuje ako DJingu, tak aj koncertnému hraniu a produkcii. Jeho meno nájdete pod trackmi Strapa, Majselfa, Separa či Zverinu.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

11. 2. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM,, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, 90bpm.sk, Rap Generation, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 11. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia