Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Legendárny žúr ťa vycvičí v hip-hope a príbuzných žánroch, ktoré ti bude neustále pumpovať do ušných bubienkov. Za mixpultom sa stretne parádna partička s fajnovým vkusom - Supa, Laci Strike, Lkama a Metys.

Supa (DJ set)
je známy z projektu Moja Reč, ale aj sólo. Jeho debut Čierne dni získal cenu RHA. Supa spolupracoval aj s ďalšími rapermi a skupinami ako H16, AMO, Zverina, Vec alebo Strapo. Na tejto párty sa však predstaví ako DJ, ktorý sa s nami podelí o svoje obľúbené kúsky.

Laci Strike
je známy hlavne ako tanečník a choreograf, ale svoj vzťah k hudbe nevyjadruje len tancom. Svoje obľúbené kúsky, či už z hip-hopu alebo funku, soulu a ďalších žánrov, predvedie sťaby DJ, ktorý zaručenie vie, na čo sa dobre krepčí.

Lkama
je jazdec stajne Gramo Rokkaz, ktorý sa už pár rokov venuje ako DJingu, tak aj koncertnému hraniu a produkcii. Jeho meno nájdete pod trackmi členov GR teamu, Strapa, Majselfa, Separa či Zverinu.

Metys
je člen bandy Gramo Rokkaz, ktorá na scéne určite neprehľadnete a ktorú môžete vidieť na koncertoch po Slovensku a Čechách. Metys je jedným z Djov tejto crew a jeho vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

17. 9. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, 90bpm.sk, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Príjmi #cveng, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Septembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Septembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava