Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~

Creme de la creme tuzemskej hip-hopovej scény roztočí na plné obrátky legendárny žúr! Do nezastaviteľného tempa večera, ktorý bude fičať na old skúl aj nu skúl kúskoch, nás stiahne skvelá párty úderka DJ Wich, DJ Miko a DJ Metys.

DJ Wich (CZ)
je jednoznačne najslávnejší DJ česko-slovenskej hip-hopovej scény, ktorý sa DJingu začal venovať už v roku 1998. Vďaka kvalite a rozmanitosti sa jeho beaty za tie roky objavili na všetkých zásadných albumoch v Česku. DJ Wich má na konte mnoho spoluprác, napríklad s Orionom, Hugom Toxxx, W518, LA4, Rascom, Rytmusom, H16, Vecom či Nironicom. Sám vydal viacero albumov, napríklad Time Is Now, Hádej kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad. Pochváliť sa môže viacerými oceneniami ako Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a Youtube Awards za kanál s najväčším počtom odberateľom v kategórii hudba. DJ Wich nedávno vydal album Veni, Vidi, Wich.

DJ Miko
hráva už viac ako pätnásť rokov. Začínal na legendárnych akciách RAPREZENT v Metro klube. Na konte má niekoľko mixtape-ov a spoluprác nielen s legendárnou DMS, ale aj s interpretmi ako Decko, Tono S., Mugis či Separ.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

13. 5. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Rap Generation, Kultúra v Bratislave, Shattlé, ALTERNATION.sk

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 13. Mája 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Mája 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava