Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Krepčiť až do rána budeme na the most legendary žúre, ktorý nás zásobí kvalitným oldskúlom, ale aj kúskami zo súčasnosti. Hip-hop, dancehall, RnB a ďalšie žánre, ktoré nás vytiahnu na parket. Večer bude do nás pumpovať kvalitnú hudbu DJ Fatte, Laci Strike, DJ Spin a DJ Metys.

DJ Fatte (CZ)
je jeden z najproduktívnejších beatmakerov na území Česka i Slovenska. “Stálica” beatovej scény a polovica značky IdeaFatte už dlhodobo prináša “výběrové zboží”. DJ Fatte, ktorý sa do vážnejšieho kontaktu s muzikou dostal v roku 1999, má na konte štyri štúdiove albumy s IF, album Premiéra a Střepy s Restom, Imaginarium naprosto běžných podivností a Opičí Král Vrací Úder s MC Geyom, High and Mighty s Nironicom a tiež tri sólové platne Což takhle dát si Tesař, Fatte No More a Soundtrack.

Laci Strike
je známy hlavne ako tanečník a choreograf, ale svoj vzťah k hudbe nevyjadruje len tancom. Svoje obľúbené kúsky, či už z hip-hopu alebo funku, soulu a ďalších žánrov, predvedie sťaby DJ, ktorý zaručenie vie, na čo sa dobre krepčí.

DJ Spin
je súčasťou DJskej formácie Club Crushers, ktorá valcuje kluby zmesou hip-hop, RnB, funk aj house. V minulosti vyhral prestížnu DJskú súťaž “2012”. Počas svojho pôsobenia hral v takmer všetkých najväčších kluboch na Slovensku, v Česku a Rakúsku.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

14. 10. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave, Metropola online

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava