Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~

Hip-hopový Mikuláš, o akom sa ti ani nesnívalo! Desať rokov legendy menom Okamžité krepčenie oslávime s jej zakladateľmi Škrupom a Metysom. A k oslave legendárnej žúrky patrí aj legendárny hosť. Tým bude český the best DJ Wich! Vychutnajte si poriadnu nádielku kvalitnej hudby, na ktorú budete krepčiť až do rána!

DJ Wich (CZ)
je jednoznačne najslávnejší DJ česko-slovenskej hip-hopovej scény, ktorý sa DJingu začal venovať už v roku 1998. Vďaka kvalite a rozmanitosti sa jeho beaty za tie roky objavili na všetkých zásadných albumoch v Česku. DJ Wich má na konte mnoho spoluprác, napríklad s Orionom, Hugom Toxxx, W518, LA4, Rascom, Rytmusom, H16, Vecom či Nironicom. Sám vydal viacero albumov, napríklad Time Is Now, Hádej kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad. Pochváliť sa môže viacerými oceneniami ako Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a Youtube Awards za kanál s najväčším počtom odberateľom v kategórii hudba. DJ Wich nedávno vydal album Veni, Vidi, Wich.

Škrupo
alias Daddy Skrupee je MC, spevák, rozhlasový moderátor a tiež vášnivý DJ, ktorý mixuje najmä žánre ako hip-hop, dancehall či reggae. Jedna z tvári relácie Príjmi#cveng nás poriadne rozkrepčí.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

8. 12. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 6€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, THE MAG, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník, ESN EU Bratislava

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 8. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava