Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Našteluj si hudobné chúťky, teraz sa budú servírovať hip-hopové jednohubky! Na náš DJský rošt napojíme to najlepšie z tuzemskej scény! Hip-hop, trap, dancehall aj RnB roztočia DJ Fatte, Tono S. a Metys. Legendárny žúr na zjedenie!

DJ Fatte (CZ)
je jeden z najproduktívnejších beatmakerov na území Česka i Slovenska. “Stálica” beatovej scény a polovica značky IdeaFatte už dlhodobo prináša “výběrové zboží”. DJ Fatte, ktorý sa do vážnejšieho kontaktu s muzikou dostal v roku 1999, má na konte štyri štúdiove albumy s IF, album Premiéra a Střepy s Restom, Imaginarium naprosto běžných podivností a Opičí Král Vrací Úder s MC Geyom, High and Mighty s Nironicom a tiež tri sólové platne Což takhle dát si Tesař, Fatte No More a Soundtrack.

Tono S. (DJ set)
je majster mikrofónu, ale my si ho podáme ako selektora kvalitných tunes. Tono Suchota, Sousedovic Toníček, Suchý Antonio či Antonio Sucharez, to je jedno, lebo vkus majú rovnako vycibrený. Úderné punchlines vymení za úderné beaty a ty musíš by pri tom!

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

14. 4. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 6€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, THE MAG, RAP ZONE, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník, ESNSlovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Apríla 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Apríla 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava