Olymp gym fight night II

Podujatie Šaľa

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Šaľa

Olymp gym fight night II

Milí priatelia, vážení sponzori, sympatizanti a fanúšikovia bojových športov,

po dvojročnej prestávke pre Vás v spolupráci s Agentúrou Max organizujeme pokračovanie úspešného podujatia "Olymp Gym Fight Night II", ktoré vo svojej druhej edícii ponúkne zápasy v Muay Thai, K1, boxe a po prvý krát aj v MMA, v podaní domácich zápasníkov z Olymp Gym Šaľa a taktiež predstaviteľov európskej špičky vo svojich váhových kategóriách!

Uvidíte až 3 zápasy na 5 kôl! Mená ako Michal Halada, Lukáš Mandinec, Michal Tomko, Daniel Hromek, Tomáš Tadlánek, či Nikola Todorovič sú zárukou ten najvyššej športovej kvality, ktorej súčasťou môžete byť aj Vy, a to dňa 18. novembra 2017(sobota) v športovej hale Strednej priemyselnej školy chemickej v Šali-Veči.

K dispozícii bude štandardné sedenie na tribúne, alebo VIP stoly v blízkosti ringu určené pre sponzorov a záujemcov túžiacich po intenzívnom a komfortnom zážitku pri (ne)alko nápojoch a občerstvení.

V prípade záujmu sa môžete na podujatí sponzorsky spolupodieľať a spropagovať tak svoje meno, obchodnú značku alebo firmu prostredníctvom podujatia z populárneho športového odvetvia, ktoré si v novom tisícročí nachádza čoraz viac fanúšikov z radov mladej a strednej generácie.

Tešíme sa spolu s Vami na kvalitné športové zážitky, napínavé zápasy a elektrizujúcu atmosféru.

Miesto konania podujatia: Sala, Nitra Region, Slovakia, Šaľa
Dátum začiatku podujatia: 18. Novembra 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Novembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.15N 17.8833E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Olymp gym fight night II

Fotografie
Podobné podujatia