OLYMPIC na zámku

Podujatie Pezinok

OLYMPIC na zámku

Exkluzívny koncert českej kapely OLYMPIC na zámku si môžete prísť vychutnať pod holým nebom na nádvorí 800 ročného zámku v Pezinku. Koncert legendárnej českej rockovej kapely Olympic s nestarnúcim Petrom Jandom! Zaznejú tie najznámejšie skladby v histórii česko – slovenskej populárnej hudby.

Priestormi zaznejú hity ako: „Jasná zpráva“ „Slzy tvý mámy“ Osmý den“ a mnohé iné...

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 18:00 hod. ale pred predstavením môžete prísť na prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Takisto Vás radi privítame v našom Zámockom vinárstve a v Palffy restaurant. Na výbornú večeru odporúčame navštíviť Zámockú viechu.

VIP vstupenka zahŕňa: Obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, syrová variácia, dezert.

VIP KING ROOM LOUNGE: privátna prestrešená lóža v štandarde luxusnej hotelovej izby pre dve osoby ( na vyžiadanie možnosť prikúpiť ďalšie miesta v lóži prosím kontaktujte na nižšie uvedenom čísle). Víno, nealko, mini studený bufet.
Obsluha na telefón, klimatizácia, privátna toaleta priamo v lóži. Za doplatok 40€/osoba možnosť prenocovať priamo v lóži s raňajkami

Začiatok: 20:00hod.

 

Fotografie
Podobné podujatia