Open Air BJD Slovenská Sporiteľňa 2022

Podujatie Bratislava

Open Air BJD Slovenská Sporiteľňa 2022

Open Air Bratislavské Jazzové Dni Slovenská Sporiteľňa 2022 - zahajovací koncert

Open Air zahajovací koncert Bratislavských Jazzových Dní Slovenská Sporiteľňa 2022 sa uskutoční už 4.9.2022 o 18:30h v Sankt Vitus Kaffee v Rusovciach.

Peter Lipa, si ako hostiteľ a headliner koncertného večera pozýva dvoch talentovaných hostí. Už niekoľko rokov je zvykom, že festival dáva priestor aj mladším hudobníkom a tento krát tomu nie je inak. Prináša do Rusoviec dva hudobné projekty s jedinečným pohľadom na hudbu, zo slovenskej a českej scény.

Český rapper, producent a režisér Paulie Garand s kapelou, na Slovensku prvý krát predstaví svoj projekt Acoustic. Vydal 8 sólových albumov a všetky sa vyznačujú Paulieho osobitným štýlom, kombinujúcim rôznorodú mozaiku nálad a atmosfér. Od vážnych tém, cez kritiku, až po odľahčené témy.

Večer otvorí Tibor Feledi Kairos quintet so svojou novou tvorbou, ktorú momentálne dolaďujú v štúdiu. Tento projekt nieje nováčikom a svoje schopnosti potvrdili na hlavnom pódiu jesenného festivalu, kedy otvárali festival ako výhercovia súťaže Mladých talentov.

Peter Lipa Band, otec slovenského jazzu a jedna z najvýznamnejších osobností slovenskej jazzovej scény, už tradične uzavrie zahajovací koncert BJD so svojim pestrým repertoárom.

Ceny vstupeniek:
Sedenie na miesto - 21,- Eur Sedenie pri stole - 29,- Eur Státie pri stole - 19,- Eur

18:30

Fotografie
Podobné podujatia