ORPHANED LAND koncert

Podujatie Bratislava

ORPHANED LAND + special guests

ORPHANED LAND + VOODOO KUNGFU-零壹乐队 + special guest
25th ANNIVERSARY and VERY BEST OF TOUR 2016

Do Bratislavy sa vracajú po 3 rokoch priekopníci orientálneho metalu – izraelský fenomén ORPHANED LAND, ktorý v novembri vyráža na európske turné pri príležitosti 25. výročia založenia kapely a pre fanúšikov si pripraví show s jedinečným setlistom, ktorý bude zahŕňať to najlepšie čo doposiaľ vydali. Bratislava opäť zažije hudobný multikultúrny večer, plný skvelej orientálnej, arabskej a blízkovýchodnej hudby v kombinácii s výbornou metalovou hudbou. Nepôjde len o úžasný hudobný zážitok, ale aj o duchovný rozmer, nakoľko táto legenda, zvlášť jej líder, charizmatický Kobi Farhi, šíria na ich koncertoch posolstvo mieru vo svete, snažia sa spájať ľudí bez rozdielu rasy a stierajú hranice medzi náboženstvami. Ich koncerty sú vždy nezabudnuteľným kultúrnym a duchovným zážitkom a nadchnú aj toho najnáročnejšieho milovníka hudby a hudobných vychytávok.
Špeciálnym hosťom ich európskeho turné bude pre našinca veľmi atraktívna kapela a to najznámejšia čínska metalová kapela VOODOO KUNGFU-零壹乐队, ktorá do svojej tvorby vnáša výrazne prvky tradičnej čínskej hudby a ich live shows sú taktiež obrovským a nezabudnuteľným zážitkom. Po tom ako museli utiecť s Číny, sa vysťahovali do Los Angeles. Teraz v apríli vydávajú nový album, ktorý je produkovaný Ben Grossem (Marilyn Manson).
https://www.youtube.com/watch?v=CntKZf4i_S8
Slovenskému publiku sa predstaví aj ruská symfonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá sa v poslednom čase zviditeľnila vďaka švédskej legende Therion.
Predpredaj lístkov bude od 29.4.2016 zabezpečovaný:
• cez Predpredaj.sk
• vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI : Slušnej kanál ROCK TV , Rádio Rocková republika, Rádio FM, Rock Hard Slovakia.

Mediálni partneri: Rocker.sk, Musicborders, Valhalla.sk, Metalexpress, Fobiazine, GutterSociety.com, Music – zone.eu, Livemusic.sk, citylife.sk, Metalmania- magazín, Metalirium, Metalsvět, Orbis Metallum, Stormbringer- the first austrian webzine, Perun.hr, Rock Hard Hungary, Kronos Mortus-hungarian webzine,

Miesto konania podujatia: Randal Club - live&wild rock'n'roll music club, Karpatská 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.predpredaj.sk/
Dátum začiatku podujatia: 12. Novembra 2016 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1137E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ORPHANED LAND + special guests

Fotografie
Podobné podujatia