Otestuj svoj biznis nápad!

Podujatie Bratislava

Otestuj svoj biznis nápad!

Mnohí z vás držíte v hlavách veľké množstvo nápadov, ktoré by ste radi premenili na reálny biznis. Často vám možno chýba len potrebná sebadôvera, motivácia, názor odborníka či spätná väzba od potencionálnych zákazníkov. Na našom jedinečnom podujatí vám s tým pomôžeme. Príďte sa podeliť o svoje nápady, odprezentujte svoje podnikateľské zámery a získajte spätnú väzbu nielen od skúseného lektora, ale aj od ostatných účastníkov. Individuálne názory vás určite posunú v plánovaní budúceho podnikania, a možno sa vám podarí nadviazať aj nové kontakty a biznis partnerstvá.

KTO JE VÁŠ LEKTOR?
Jozef METKE podniká od roku 2006 v oblasti IT, avšak pôsobil aj v gastro biznise, realitách a tlmočníctve. Od roku 2007 ako externý spolupracovník pôsobí na Katedre marketingu Fakulty managementu Univerzity Komenského. Za posledné roky mentoroval niekoľko úspešných startupov, ako napríklad Youstice, MyMeo a Rewardy. Počas svojej podnikateľskej kariéry tiež získal podnikateľské ocenenia Mladý inovatívny podnikateľ, Študentská firma roka, Inovatívny čin roka a Innovation Technology Awards.

KEDY?
18.10.2017, 16:30 - 19:30
KDE?
Slovak Business Agency
Národné podnikateľské centrum
Coworking NPC
Karadžičova 2
Twin City Blok A
811 09 Bratislava

REGISTRUJTE SA TU: http://bit.ly/2xvrvKK

Ukončenie registrácie: 17.10.2017

Motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj.
Kód projektu ITMS2014+ 313041I861

PODMIENKY: Účastník musí byť fyzická osoba nepodnikateľ s trvalým pobytom v Bratislavskom kraji.
*Výnimku spomedzi fyzických osôb – nepodnikateľov tvoria cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením / záznamom o prechodnom pobyte na území Bratislavského samosprávneho kraja alebo študenti s trvalým pobytom mimo územia BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít / vysokých škôl / stredných škôl sídliacich a pôsobiacich na území Bratislavského samosprávneho kraja.

1. Prečo iba Bratislavský kraj?

Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, Hlavná aktivita č. 1 - Národné Podnikateľské Centrum v BSK, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja. Semináru sa môžu zúčastniť fyzické osoby – nepodnikatelia s trvalým pobytom na území Bratislavského kraja.

*Pre fyzické osoby – nepodnikateľov s trvalým pobytom mimo územia Bratislavského kraja, na ktorých sa nevzťahuje výnimka, sú v súčasnosti pripravované regionálne národné projekty, v rámci ktorých sa budú môcť zúčastniť podobných seminárov. O možnostiach čerpania týchto služieb bude verejnosť včas informovaná.

2. Prečo nepodnikateľ?
Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja, v rámci podaktivity 1.2 Akceleračný program, ktorý je určený len pre fyzické osoby – nepodnikateľov. Podnikatelia sa môžu zúčastniť podobných služieb, ktoré budú zverejnené v rámci nadchádzajúcich udalostí Slovak Business Agency.

Účasť je bezplatná.

Kontakt: ap@npc.sk

Miesto konania podujatia: Slovak Business Agency, Karadžičova 2 - Twin City Blok A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 18. Októbra 2017 16:30
Dátum ukončenia podujatia: 18. Októbra 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Otestuj svoj biznis nápad!

Meno organizátora: Slovak Business Agency
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Overené podujatie🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Hotel Premium Bratislava, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Overené podujatie🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Hotel Premium Bratislava, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica