Otvárame Malý Berlín

Podujatie Trnava

Otvárame!

OTVÁRAME!

Po štyroch rokoch čakania a mnohých nádejne vyzerajúcich termínoch otvorenia je to konečne tu! Kultúrne centrum Malý Berlín otvoríme v piatok - 2. MARCA o 19:00 hod. Príďte si ako prví prezrieť naše nové priestory a zabavte sa na hudobnom programe spolu s nami. Srdečne pozývame!

Pôjde o oficiálne otvorenie Malého Berlína, takže nás neminú aj nejaké tie príhovory, či prezentácia, ale zároveň bude jedlo ;). Osobne sme na túto udalosť pozývali najmä ľudí od kultúry a umenia, ale chceme ju otvoriť aj širokej verejnosti. V obehu tak bude obmedzený počet lístkov.

============

PROGRAM /

• MPNP
• BILLY BARMAN acoustic set
• DJ PETIJEE

vstupné / 5 €
predpredaj / https://www.ticketportal.sk/Event/Otvarame

============

MPNP /
Pod názvom MPNP („Matúš pôjde na párty“) sa skrýva mladá dvojica Paľo Béreš (spev, klávesy) a Filip Paulo (bicie), študenti banskobystrického konzervatória. Hudbu a texty píše Paľo, Trnaváka Filipa ako spriaznenú dušu stretol v škole v oddelení pre bicie nástroje. Hudba, ktorú spolu tvoria, nezapadá do rámcov ich štúdia. Nadväzujú skôr na tradíciu slovenského art rocku siahajúcu k Ursinymu a Brezovskému a obohacujú ju vlastnými neotrepanými nápadmi.

BILLY BARMAN /
Je jednou z najpopulárnejších súčasných alternatívnych kapiel Slovenska. Majú za sebou množstvo ocenení vo viacerých kategóriách Radio Head Awards. Za pieseň „Mladým chýba vojna“ získali ocenenie singel roka 2015. Ich debutom je album Noční jazdci (2010), o tri roky neskôr vydali úspešný Modrý jazyk. Ich najnovším počinom sú Dýchajúce obrazy (2016). Vystúpenie odohrajú v upravenej zostave.

PETIJEE /
Je sólový producent pochádzajúci z Prešova. Má za sebou spolupráce s vydavateľstvami ako Humble Grooves a ajlavmjuzik. Na hudobnej scéne pôsobí aj ako DJ a tiež spolu s kapelou Space Cats. Jeho debutovým albumom je Únikový východ (2014) v spolupráci s Eremenom. Jeho najnovší album Soul Paper Scissors (2017) opisujú ako melodickejší a inšpirovaný soulom 70. rokov a R'n'b 90. rokov. Sample vo svojej tvorbe dopĺňa o klavír a basu. Má za sebou viacero spoluprác s menami ako Miles Bonny, Tomáš Point Vojcovič, Jožko Rezník z kapely Walter Schnitzelsson a iní.

============

Mediálni partneri: trnava-live.sk, Trnavský Hlas, Mesto Trnava, My Trnavské noviny, Trnavské rádio.

Miesto konania podujatia: Malý Berlín, Štefánikova 4, Trnava, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 2. Marca 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Marca 2018 00:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3789N 17.5866E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Otvárame!

Meno organizátora: Malý Berlín
Fotografie
Podobné podujatia