OTVORENÉ MANŽELSTVO

Podujatie Košice

OTVORENÉ MANŽELSTVO

Komédia o manželských pravidlách, láske a pravde o nás samých! V hlavných úlohách s Annou Šiškovou a Adym Hajdu.

Môže mať manželstvo „voľné pravidlá“? A dokážu ich vôbec akceptovať obe strany?
Je to len otázka prispôsobenia sa a nájdenia si vlastného receptu na šťastie. Dlhoročný manželský pár hľadá oživenie stratenej vášne – manžel je nenapraviteľný sukničkár, ktorý však za nič na svete nechce odísť od svojej ženy a submisívna manželka je ochotná akceptovať všetko, len aby neostala sama. Ale dokedy je možné chodiť s krčahom po vodu, kým sa povestné uško neodtrhne? Nič však nie je také dramatické, ako sa na prvý pohľad zdá a aj neriešiteľné problémy majú riešenie. V divadelnej komédii z pera talianskeho dramatika Daria Fo, nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, sa predstavia Anka Šišková a Ady Hajdu. Režijne sa hry ujal Eduard Kudláč a scénu a kostýmy pripravila Eva Kudláčová Rácová.

Autor: Dario Fo
Réžia: Eduard Kudláč Scéna a kostýmy: Eva Kudláčová Rácová Hudba a texty piesní: Dorota Nvotová Obsadenie: Anna Šišková, Ady Haydu Dĺžka predstavenia: 60 minút

Anna Šišková, dvojnásobná držiteľka ocenenia Dosky a Českého leva, sa predstavila aj v nezabudnuteľných filmoch – Na krásnom modrom Dunaji, Krajinka, Musíme si pomáhať a mnohých ďalších, či v TV seriáli Tajné životy a aktuálne je na televíznych obrazovkách v seriáli Som mama. Aktuálne je členkou divadla ASTORKA KORZO'90.
Ady Hajdu, člen divadla ASTORKA KORZO'90, ktorý svoj nezameniteľný zmysel pre absurditu a ozvláštnenie všednosti pretavil do svojich postáv Na krásnom modrom Dunaji, River of Babylon, Kruté radosti, Nestyda, Masaryk, Únos a mnoho ďalších. Náročnú úlohu stvárnil v TV seriáli Tajné životy a aktuálne je na televíznych obrazovkách v seriáli Som mama.

19:30

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
Krvavé peniaze
Overené podujatieKrvavé peniaze
Historická radnica, Košice
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
Krvavé peniaze
Overené podujatieKrvavé peniaze
Historická radnica, Košice