Otvorenie srdca | Ženský tantra retreat pre 4. čakru

Podujatie Šútovo

Otvorenie srdca | Ženský tantra retreat pre 4. čakru
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.mysteriumzeny.sk/
Ďalšie podujatia v meste Šútovo
SRDCE je najdôležitejším centrom na duchovnej ceste ženy. Cesta sa začína tu. Žena sa otvára vo svojom srdcovom centre po vrstvách. Najskôr sa otvára samej sebe. Prijíma samú seba a lieči svoje rany. Potom je pripravená otvoriť sa láske ku svojim blízkym, tvoriť láskavé vzťahy vo svojom sociálnom okruhu. Na tretej úrovni žena cíti a prijíma lásku od všetkých a rovnako vysiela lásku ku všetkým. Je v bezpodmienečnej láske k životu. Opačne to nefunguje.
To, ako sa ako ženy cítime, ovplyvňuje našu spokojnosť vo vzťahoch a v celom živote. Keď sa uvoľníme do našej vrodenej prirodzenej podstaty lásky a súcitu, objavíme obrovský, neustále plynúci zdroj ženskej sily, krásy a životaschopnosti.
Každá z nás je citlivá na svoj vzhľad, pretože to hlboko súvisí s našou identitou a pocitom vlastnej hodnoty ako ženy. Keď sa máme radi, inšpiruje nás to k starostlivosti o telo a odráža sa to v našej vonkajšej kráse.
Na retreate spoločne vstúpime do vibrácií nášho srdca. Brána srdca je našou hlavnou bránou, z ktorej sa rodí pravá ženskosť. Spoločne budeme rozvíjať schopnosť vnímať svoju krásu a lásku k sebe samým. Budeme uctievať a hýčkať svoje fyzické telo.
 
****
Termín: 15. - 18. 6. 2023
Lektorka: Barbora Sihelská
Cena: 350 €
PRIHLÁŠKA
VIAC INFO: https://www.mysteriumzeny.sk/podujatia/otvorenie-srdca/
 
****
Každý retreat prebieha ako ucelená víkendovka, nezávisle od ďalších tém. Počas každého retreatu ideme spoločne, bezpečne, v uzavretej skupine žien. Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúseností s energetickou prácou.
 
Meno organizátora: Mystérium Ženy - Tantra Joga
Fotografie
Podobné podujatia