Otvorenie Zveroparku 2016

Podujatie Žarnovica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Žarnovica

Otvorenie Zveroparku 2016

Otvárame Zveropark – už 25. marca sme tu pre vás!

Rozprávkové miesto plné rozprávkovo krásnych zvierat. V okolí nádherná a čistá príroda, pokoj a pohoda...To všetko nájdete v Zveroparku, ktorý už čoskoro otvoríme širokej verejnosti. 

Okrem čarokrásnych zvierat sa môžete tešiť na množstvo zábavy a ďalších atrakcií. Zveropark je miestom, kde spolu s vašimi deťmi zabudnete na každodenné starosti a priblížite sa prírode doslova na dosah ruky.

Vaše deti sa u nás budú nielen zabávať, ale tiež spoznajú zaujímavosti zo sveta zvieracej ríše, niektoré zvieratká si budú môcť dokonca chytiť alebo pritúliť.

U nás vo Zveroparku nájdete jedinú losiu farmu na Slovensku. Ak chcete spoznať toto majestátne severské zviera, máte jedinečnú možnosť – vaše deti si našich losov určite zamilujú.

Popritom sa dozvedia veľa zaujímavostí aj o iných lesných druhoch zvierat – vo Zveroparku nájdu srnca lesného, kunu skalnú, daniela škvrnitého či dokonca diviaka lesného.

Poznáte vo vašom okolí miesto, kde si môžete vlastnými rukami uloviť živé ryby a odniesť si ich domov? Vo Zveroparku vám ponúkame aj túto možnosť, dokonca k tomu nepotrebujete ani žiadne náčinie – všetko zariadime za vás.

Navštívte nás už v piatok 25. marca a vychutnajte si rozprávku plnú zvierat a ich príbehov na vlastné oči.

 

Fotografie
Podobné podujatia