Palo Drapák Band Tour 2019 Žilina

Podujatie Žilina

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Zábava, párty
Web organizátora:
laplata.sk
Ďalšie podujatia v meste Žilina
Podrobnejšie informácie: info@laplata.sk

Palo Drapák je späť. Svojím intenzívnym koncertovaním so svojou skupinou na Slovensku aj v Českej republike. Okrem vlastných sólových skladieb spieva aj najväčšie hity z čias pôsobenia v skupine Metalinda, doplnené o interpretácie známych hitov svetových legiend rocku a heavy metalu. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gFYRIN4J1E4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

V rámci koncertu zaznejú songy z nového albumu Dvanásť XII. Samotná príprava trvala rok a pól na kvalite zvuku a textov a spolupráce s interpretmi si dal Palo záležať. Na albume spolupracoval s takými menami, ako je Dominika Stará, Lenka LeRa Rakárova a množstvom ďalších skvelých umelcov.

Môžete sa tešiť aj na vystúpenie energickej Lenky LeRy Rakárovej.

"Je to album, ktorý sa nehrá na to, že chce byť hraný v rádiách. Robil som ho slobodne a voľne a nemusel som sa zameriavať, či sa uchytí", hovorí Palo o svojom novom albume.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/esBTE-e7y9E" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Meno organizátora: La PlataProduction
Fotografie
Podobné podujatia