Panáčik (SK)

Podujatie Liptovský Mikuláš

Panáčik (SK)

S dekadentným nádychom, výraznými vokálmi, elektronickými aj živými aranžmánmi a cez netradičné videá si získava Panáčik čoraz viac priaznivcov.

Za projektom Panáčik je Tomáš Moravanský. Vo svojej tvorbe spája performance, hudbu, film, videoart a divadlo. V roku 2012 pokrstil na Pohode album Záhrada, ktorý dostal skvelé hodnotenie aj od Virtualfestivals a český Musicserver ho zaradil medzi 20 najlepších zahraničných počinov. Od konca roka 2014 pracuje na konceptuálnom albume O. Ako bude znieť a vyzerať naznačujú nové skladby Román, Po chodníku skáče a Vrkoče.

O poslednej jej autor povedal: „Skladba vo svojom texte odráža platonické poňatie fyzickosti v kontraste s pohybovou strohosťou vizuálnej prezentácie v duchu romantického konceptualizmu. Odkazy skladby Vrkoče sa prelínajú celou doskou, rovnako ako jej kontexty sa v piesni spätne parafrázujú v iných súvislostiach a obrazoch.“

Experiment nie je to správne slovo. Jasná vízia a každodenná závislosť. To je Panáčik. Enfant terrible. V novom tele, v tvojej hlave, v bezvedomí. So svojou predstavou v konceptuálny album O žije na scéne fikciou i realitou. Pohltí ťa v delírium. Teatrálnejší , bizarnejší a romantickejší než kedykoľvek predtým. Panáčik a jeho kapela, ženy. Trieštivé harmónie a absolútna logika.
(Zdroj: https://www.pohodafestival.sk/sk/artist/panacik)

Vstupné: 5 Eur

Miesto konania podujatia: Diera do sveta, Námestie osloboditeľov 1, Liptovský Mikuláš
Dátum začiatku podujatia: 31. Augusta 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 31. Augusta 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0839N 19.6128E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Panáčik (SK)

Meno organizátora: Diera do sveta
Fotografie
Podobné podujatia