Panáčik Tour koncert

Podujatie Trenčín

Panáčik_Tour koncert


Experiment nie je to správne slovo. Jasná vízia a každodenná závislosť. To je Panáčik. Enfant terrible. Musíš to zažiť, aby si to miloval. Teatrálnejší, bizarnejší a romantickejší než kedykoľvek predtým. Panáčik, orchester a jeho tanečno-dramatická zostava v ženskom zložení. Trieštivé harmónie a absolútna logika.

S dekadentným nádychom, výraznými vokálmi, elektronickými aj živými aranžmánmi a cez netradičné videá si získava Panáčik čoraz viac priaznivcov. Ešte nevšednejšie sú jeho vystúpenia.

S pripravovaným albumom sa zmenila zostava skupiny a s ňou aj forma vystúpenia, ktoré je koncipované ako minimalistický tableau vivant teda živá obrazová kompozícia prenesená na pódium ako koncert.
Panáčik vo svojej tvorbe spája hudbu, film, videoart, súčasný tanec, divadlo a performance. V koncertnom prevedení vystupuje ako hudobná a scénická performance.

Hudobný skladateľ, vizuálny tvorca a interpret Tomáš Moravanský, ktorý vystupuje pod pseudonymom „Panáčik“ je autorom krátkych filmov, divadelných hier, opery, choreografie a v neposlednom rade literatúry. Tvorí na poli súčasnej vážnej hudby, kontrastujúcej s mozaikami populárnych hudobných štýlov a ich kompozičných postupov. V priebehu svojej hudobnej tvorby vytvoril 21 nahrávok a kompozícií, ktoré boli uvedené publiku na Slovensku, rovnako ako aj v Česku či Poľsku. Tomáš Moravanský v súčasnej dobe spolupracuje s mladými osobnosťami fyzického divadla v Českej republike, s ktorými taktiež vystupuje.

Jeho koncerty sú unikátnym zážitkom všetkých zmyslov, každá performance je iná a spája hudbu ako s divadlom, tak aj s výtvarnou inštaláciou. Hudobný skladateľ, vizuálny tvorca a interpret.
Jeho invencie nepoznajú medze a hlavným formátom je koncept a myšlienka.

Oficiálna stránka: http://www.panacik.com/
Nový singel Vata https://panacik666.bandcamp.com/track/vata
Prvý singel Román: https://youtu.be/8IUDMzUqR1c
Videoklip Po chodníku skáče: https://youtu.be/axNEd4O0yEI
Videoklip Vrkoče https://youtu.be/BUEAdkfDq1I

Miesto konania podujatia: Coffee sheep, Marka Aurelia 9, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 9. Novembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Novembra 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.8948N 18.0426E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Panáčik_Tour koncert

Meno organizátora: Coffee sheep
Fotografie
Podobné podujatia