Pančlajn | KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Pančlajn | KC Dunaj~

Neotesané poklady javiskovej zábavy fárané v baniach slovenského stand-upu pre potešenie našich bránic! Tvrdý aj mäkký, priezračný i nepredvídavý humor vo svojej prirodzenej kráse predvedú naslovovzaté komické nerasty Jakub Lužina, Jakub Gulík, Docent, Martin Hatala, Šimon Ferstl, Diana Rennerová a Samo Trnka. Vybrúste si smiech na tom najlepšom, čo doma máme! Hudobným hosťom bude neotesaný stand-upista s gitarou v ruke Bedňa.

Jakub Lužina
Minerál, ktorý u nás zaiste pristál z iného kozmického telesa. Jeho humor má silu trhať bránice a roztáčať hlavy dumajúce nad jeho myšlienkovými pochodmi.

Jakub Gulík
Vzácny kryštál považského (k)remeňa, ktorý slúži k duševnej očiste a podpore vyplavovania endofrínov. Neveríte? Príďte sa presvedčiť na vlastne sluchy!

Docent
Ideálna zlúčenina akademickej sféry a sveta humoru. Aj sa niečo naučíme, aj sa na tom posmejeme.

Martin Hatala
Kus východniarskej rudy, ktorá postupne zvetráva v bratislavských kluboch a kaviarniach. Tvrdý ako ypsilon, rovnako ako jeho humor.

Šimon Ferstl
Ešte poriadne neopracovaný diamant stand-upu, ktorý objavili v divadelných baniach. Príďte si ho okukať, kým z neho čiší prirodzená krása.

Diana Rennerová
Čerstvý prvok domáceho stand-upu s vlastnosťami dravého komika a skupenstvom charizmatického fluida.

Samo Trnka
Oxiduje v Pančlajne od jeho samotného začiatku a jeho odolnosť je taká vysoká, že nevynechal ani jedno predstavenie. Samo je vzácnosť nad vzácnosť a treba si ho užiť zakaždým, keď nastane čas Pančlajnu.

Bedňa
Hudobný stand-upista s gitarou v ruke, ktorý nasadí tón tomuto večeru. Bedňa je verbálny úchyl, ktorý rád chytá ľudí za slovíčka. Vo svojej tvorbe sa venuje väčšinou kultúrnej a spoločenskej kritike, pretože sa rád vyvyšuje nad druhých.

Štart: 19:00 hod.

Fotografie
Podobné podujatia