Pančlajn divadlo

Podujatie Bratislava

Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Pre veľký záujem o stand-upový zlepšovač nálady pridávame ešte jedno októbrové predstavenie. Proti jesennej melanchólii a slote budú s nami bojovať tieto antidepresívne pirule: Tabačex, Sajfodin, Čistaurin, Grausepam, Nasivin Motlagh a Fačkovex. Programom vás bude sprevádzať placebo Oscillotrncinum. Hudobným hosťom bude Zuzka Mikulcová.

Juraj Šoko Tabaček
Účinnou zložkou liečiva Tabačex je molekula trimetylchechtylu. Pomáha dobrému prekrveniu brušnej oblasti a zlepšuje dýchací aparát. Vyvinutý firmou 3T a prezentovaný už asi v každej lekárni na Slovensku. Vedľajšie účinky: bolenie brucha, únik moču.

Matej Sajfa Cifra
Liek s najlepším marketingom v médiách Sajfodin má účinnú zložku egotripán. V uhladenom obale nájdete len jedinú pilulu. Aj tá jedna je viac ako niektorí pacienti dokážu ustáť. V klubových sanatóriách po Slovensku sa liek ujal dobre, Štátny úrad pre kontrolu liečiv zaznamenal hnačky a nauseu len ojedinele.

Daniel Čistý
Pri nábehu Čistaurin pôsobí ako sedatívum, ale vďaka účinnej zložke benzodimešugín zanedlho spúšťa kŕčovité sťahy bránice a stimuluje slzné kanáliky. Jeho prekvapivé účinky sa stali legendou a dnes patrí medzi najväčšie hity na čiernom trhu, hneď po lysohlávkach a LSD.

Pavel Graus
Experimentálne liečivo Grausepam sa zatiaľ podáva len pacientom Ústavu hipsterických stavov na Nedbalovej ulici. Podľa doterajších zistení spôsobuje stav radosti, veselosti / svetu nastal nyní. Účinná látka: historkin.

Nasi A. Motlagh
Dovozový artikel Nasivin Motlagh je mimoriadne efektívne liečivo na stavy prehnanej národnej hrdosti. Účinnou látkou diirano-triironian spôsobuje pacientom stav sebapoznania a spontánneho výronu smiechu. Príbalový leták je v angličtine.

Heňo Fačkovec
Drobné balenie liečiva Fačkovex obsahuje presné dávkovanie účinnej látky acetylroflol. Zlepšuje krvný obeh v mozgu, pľúcach a v brušnom svalstve. Dostupné len na predpis, alebo aj bez.

Samo Trnka
Oscillotrncinum, suterén farmaceutického priemyslu. Nikto z renomovaných výrobcov sa nechce priznať k výrobe tohto placeba, hoci sa naďalej drží v obľube – najmä u ľudí láskavého srdca a mdlého rozumu. Účinná látka: žiadna; je to vodou riedený tuk.

Zuzka Mikulcová
Októbrový Pančlajn poctí svojou hudbou Nová tvár slovenského jazzu (ocenenie je z r. 2010), speváčka a skladateľka Zuzana Mikulcová. A hoci odvtedy nezostarla, ide stále hore. Predstavila sa v Legendách popu, predskakovala Jamesovi Bluntovi a neminulo ju ani krásne 2. miesto v súťaži Košický zlatý poklad. Pevne dúfame, že ju neminie ani váš potlesk.

10. 10. (pondelok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 11€ / 10€ v predpredaji v bare v KC Dunaj

Partneri: Doba Magazín, Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, Dobré noviny, in.ba, Interez

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Októbra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Októbra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra