Pančlajn (pridané predstavenie)

Podujatie Bratislava

Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Pre veľký záujem pridávame v novembri ešte jednu možnosť vítať mrzké počasie s tvárou rozžiarenou šťastím. V pľušti vám zahynúť nedajú tieto opatrenia: Kristína Farkašová, Tomáš Hudák, Michael Szatmary, Stano Staško, Rado Ondřejíček, Docent a Samo Trnka. Hudba: Graeme Mark.

Kristína Farkašová
Tento líščí golier do studených vetrov vás zahreje priehrštím materinskej lásky, ako aj jej opakom. Kristína točí koliesko slávy už pekne dlho; poznáme ju z televízie, z divadla a dokonca píše aj knihy. Tam všade je za peknú. Keď ju chcete vidieť za mrzkú a cynickú, príďte na Pančlajn.

Tomáš Hudák
Vypĺznutý, no stále veľmi teplý kožuch z abovského výra. Tomáš sa hreje na stand-upovom výslní tak dlho, že dokáže od smiechu rozpotiť aj veľmi zmrznutých patrónov. Príďte si zmočiť čielko i vy.

Michael Szatmary
Domácky príjemný svetrík po židovskom strýkovi, ktorý nikdy nevyšiel z módy. Michaelov úhľadný stand-up koncentrovaný na pointy poteší publikum akéhokoľvek veku či pôvodu.

Stano Staško
Postaršia, miestami deravá deka larisa, ktorá to hrá na pomalé, ale isté zahrievanie. Stano si vďaka dlhým rokom improvizácie so skupinou 3T vypracoval svoj vesmír vtipnosti, pri ktorom vstupuje do postavičiek hĺbavých ťuťmákov, ktorí sú vtipní akoby mimochodom.

Rado Ondřejíček
Kúsavý a hrubý šál po dedovi, vymetačovi kaviarní. Radov autorský um na dômyselne vtipné opisy a prirovnania sprevádza čoraz väčšia chuť vystupovať na javisku. Vďakabohu, i fortieľ. Poďte sa pokochať literárne najrobustnejším stand-upom, aký máme.

Docent
Tvídové sačko s vyšúchanými lakťami, ktoré prekvapí eleganciou. Docentov pedantný prístup k vtipu, ľudsky prístupná látka a mnohokrát drzo otvorené pointy prichádzajú nečakane, zato presne.

Samo Trnka
Vyťahaný sveter, ktorý rástol spolu s otcovým apetítom až do veľkosti mroža. Trnkova úloha je ukázať publiku, že humor je ťažká disciplína, v ktorej sa dá zlyhať, aby si potom vedelo vážiť tých dobrých, čo prídu po ňom.

Graeme Mark
Ír, ktorý si spravil v Belfaste doktorát z biológie, žije na Slovensku, dokonca v Trnave, učí angličtinu a je pesničkár. Neveríte, že taký niekto existuje? Príďte si ho pozrieť a vypočuť.

7. 11. (pondelok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 11€ / 10€ v predpredaji v bare v KC Dunaj

Partneri: Doba Magazín, Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, Dobré noviny, in.ba, Interez

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 7. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Novembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia