Pančlajn

Podujatie Bratislava

Vypredané! Pančlajn @KC Dunaj~

Lahôdky pre každú mlsnú bránicu! Večerný bufet výberového domáceho stand-upu ponúkne chutný humor, ktorý budú servírovať Kristína Farkašová, Matej Sajfa Cifra, Tomáš Hudák, Stano Staško, Dano Čistý, Peter Petiar Lachký a vedúci Samo Trnka. Nenechajte sa dvakrát pozývať, lebo sa vám možno neujde. Hudobným hosťom bude pesničkárka Mirka Miškechová.

Kristína Farkašová
je bohato obložená misa, na ktorej sa snúbi humor, spisovateľstvo, herectvo, výmyselníctvo a ktovie čo ešte. Najlepšie chutí, keď si na vidličku napichnete z každého jej talentu kus a lačno sa zahryznete.

Matej Sajfa Cifra
je výberová šunčička domáceho humoru nakrájaná na jemno a zavinutá do fešáckej rolky, ktorá vás na jeden večer pekne zasýti. Ak k tomu ešte pridáte chlebíček šoumenstva, ktorým Sajfa oplýva, budete chcieť aj dupľu.

Tomáš Hudák
to je päťdesiat deka prvotriednych nápadov s pôvodnou receptúrou z Košíc, vyúdených v bratislavských kaviarňach. Dobre chutí s pivom či bez neho. Neokúňajte sa a bez hanby si ho načapujte na tanierik, neobanujete.

Stano Staško
sa ako skúsený herec v improvizačnom aspiku hodí na každý večer. K tejto chuťovke vám isto priloží za košík humorných rožkov, aby ste mohli po jeho odchode z pódia spokojne odfukovať.

Dano Čistý
možno na prvý pohľad nepôsobí neodolateľne lákavo, no to ani spišské párky. Ale dajte mu šancu a už si iné nebudete ani objednávať. Ešte, že za ním nemusíme cestovať až tak ďaleko, ako za párkami.

Peter Petiar Lachký
jeho výstup má toľko humorných kalórií ako poriadne pomastený langoš s dvojitou dávkou syra. Ale nebojte sa, smelo sa zakusnite, miesto brucha vás bude bolieť len bránica.

Samo Trnka
sa ako pagáčik večera bude objavovať na pódiu pri každom vstupe. Nemusíte sa však o neho biť, máme ho dosť pre všetkých.

Mirka Miškechová
je mladá pesničkárka so slabosťou pre šansón a folk. Skladá piesne už od 15 rokov a do svojich textov s obľubou vkladá svojský humor a nadhľad, takže na pódiu nielen muzicíruje, ale aj rozosmieva ľudí. Vystupuje doma aj v Česku, má za sebou turné so spevákom Xindlom X.

17. 5. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: vypredané
Pridané predstavenie 15. 5.: facebook.com/events/337833389953054/

Partneri: Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, Dobré noviny, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1674
Dátum začiatku podujatia: 17. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Mája 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vypredané! Pančlajn @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava