Pančlajn

Podujatie Bratislava

Pančlajn @KC Dunaj~

Až do dna si vychutnáme liter a pol čistého stand-upu zo slovenských vtipničov. Okoštujte silu sarkastických hrozien prelisovaných skúsenosťami, ktoré sa budú počas večera nalievať do smädných bránic. Vychutnajte si s nami plnými dúškami výstupy Gaba Žifčáka, Jakuba Gulíka, Jakuba Lužinu, Mateja Adámyho, Pavla Grausa, Siavasha Alaghmandana Motlagha a Sama Trnku. Hudobným hosťom bude Jerguš Oravec.

Gabo Žifčák
prichádza od Svedkov liehovových, aby nám ukázal nové možnosti prijímania humoru. Studnica vtipných zážitkov, v ktorej sa voda na víno premieňa.

Jakub Gulík
vystopuje dobrú tému na stand-up tak zdatne, ako someliér ten správny buket. Jeho výstup nikdy nesklame, preto si ho treba vychutnávať naplno.

Jakub Lužina
sorta z hereckých pláni je silný stand-upový mok, ktorý stojí za to okoštovať. A keď si dáte i zo dva poháriky, nikto vám to nebude mať za zlé.

Matej Adámy
výberová odroda slovenského stand-upu - vtipná, premýšľajúca, priama. Nenechajte si Mateja ujsť, opije vás svojim temným humorom.

Pavel Graus
môže na javisku pôsobiť ako školák pred svojím prvým dúškom, ale nedajte sa zmiesť, Pavel je s humorom a rozprávaním príbehov v intímnom zväzku. Jeho výstup vám pozdvihne ducha a nezanechá žiadnu kocovinu.

Siavash Alaghmandan Motlagh
je pohár stand-upu exotickejšieho pôvodu. V jeho prejave cítiť arómu diaľav, výborne chutí v každom ročnom období a dokáže dokonale osviežiť náladu.

Samo Trnka
je omšové vínko Pančlajnu, ktoré u nás nikdy nesmie chýbať. V tento večer opustí svet televízneho vedátorstva a bude sa s nami oddávať čistej chémii humoru.

Jerguš Oravec
je talentovaný bluesman, ktorý vydal sólové EP Aries, s kapelou štúdiový album Next Page a dve live DVD. Napriek mladému veku už stihol spolupracovať s Richardom Müllerom, Petrom Lipom, Ivanom Taslerom a I.M.T. Smile, A'Conto, Erichom "Bobošom" Procházkom, Tomášom Slobodom a ďalšími.

14. 6. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PanclajnJun

Partneri: Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, Dobré noviny, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1689
Dátum začiatku podujatia: 14. Júna 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Júna 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava