Pančlajn

Podujatie Bratislava

Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Pre veľký záujem prichádza ešte raz stand-up, ktorý hurónskym smiechom poráža trojhlavú nudu a rohatý smútok. V októbri si povolá do zbroje udatných zabávačov Mateja Sajfu Cifru, Jakuba Gulíka, Daniela Čistého, Mateja Adámyho, Jakuba Ptačina, Nasi A. Motlagh a Sama Trnku, ktorí ostrým humorom prepichnú každú zdutú bránicu. Hudobným hosťom bude Andrea Bučko.

Matej Sajfa Cifra
Vykotúľal sa Sajfa na domácu stand-upovú scénu a odvtedy vandruje kade-tade, aby svoj vtip rozdával. Pridajte sa k nemu na vandrovku a okúste z jeho kapsy plnej humoru.

Jakub Gulík
Nebojácny stand-upista v čižmách, ktorý si trúfne získať vaše smiechy a prekábatiť jesennú clivosť mechom zlatých frkov.

Daniel Čistý
Dravý stand-upovský vlk, ktorého zhltla Červená čiapočka. Preto na pódiu pôsobí nevinne, ale iba pokým sa nezahryzne do mikrofónu.

Matej Adámy
Zlá slovenská spoločnosť ho začarovala princa cynika, ktorý nám neúprosne a pravidelne pripomína, kde to preboha žijeme. Nechajte sa pobozkať jeho humorom, ktorý vás zmení na kĺbko smiechu.

Jakub Ptačin
Z trojice Dlhý, Široký a Bystrozraký je ten najpapuľnatejší. Ale aj ten, čo rozum a vtip pobral. Jedna zo slovenských stand-upových knižiek plná humoru, ktorú by ste si mali prečítať.

Nasi A. Motlagh
Žiadna čajová princeznička, ktorá by nečinne polihovala v komnatách, ale nebojácna panovníčka humoru. Keď sa necháte, roztancuje váš smiech na plné kolo.

Samo Trnka
Dobre živený stand-upovský zbojník, ktorý svojim humorom prekabáti nejednu bránicu. Samo zbíja na Pančlajne každý mesiac a inak tomu nebude ani teraz.

Andrea Bučko
je talentovaná hudobníčka, speváčka a skladateľka. Jej tvorba sa vyznačuje pútavými hudobnými nápadmi, vynikajúcim spevom a sugestívnym citlivým prejavom autorky. Andrea minulý rok pokrstila album Polarity, na ktorom spolupracovala s viacerými hudobníkmi. Andrea vo svojej hudbe mieša viaceré žánre, počnúc jazzom, indie, slovenským folklórom,vážnou hudbou, končiac vplyvmi francúzskeho šansónu.

11. 10. (streda)
Štart: 17:00 hod.
Lístky: bit.ly/PanclajnOktober

Partneri: Dobré noviny, Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave, Metropola online

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1758
Dátum začiatku podujatia: 11. Októbra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Októbra 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn (pridané predstavenie) @KC Dunaj~

Meno organizátora: PANČLAJN Stand-Up Comedy Show
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava