Pančlajn

Podujatie Bratislava

Pančlajn @KC Dunaj~

Na sviatok zasmiechovaných otvorí tento utešený stand-up svoje srdiečko plné svalov, ktoré bijú len pre ten výnimočný okamih vášho pobavenia. Z luku humoru budú svoje pančlajny strieľať bôžikovia večernej javiskovej zábavy Tomáš Hudák, Gabo Žifčák, Jakub Gulík, Nasi A. Motlagh, Docent, Matej Makovický a Samo Trnka. Hudobným hosťom bude Oksyi.

Tomáš Hudák
Jeden z tých, ktorých nemôžete dávať deťom za príklad, aby sa dobre učili, lebo z nich nič nebude. Tomáša vyliali zo žurnalistiky aj z VŠMU a predsa sa stal úspešným redaktorom a teraz brázdi pódiá čo by vychýrený stand-upový komik.

Gabo Žifčák
Komik mocný nielen v páse, ale aj v humore. Keďže od orangutana sa líši len občianskym preukazom, rozhodol sa stať komikom. Bolo to rozhodnutie dobré, lebo ako model by pohorel. Ako stand-up komik patrí k špičke.

Jakub Gulík
Má povesť výborného rozprávča a výborného komika. Určite si nedáva servítku pred ústa a keď má chuť, rypne si do každého. A preto ho milujeme!

Nasi A. Motlagh
Ak chcete vidieť bájneho “migranta”, ktorý naozaj žije na Slovensku, tak nehľadajte ďalej. Nasi je Iránka a s veľkým vtipom rozpráva o tom, ako sa jej žije na Slovensku. Bude vám veselo a miestami veru aj trápne. Little Big Country!

Docent
Jediný vedec medzi stand-upistami. V pojmoch pedantný, vo vysvetľovaní trpezlivý, v stand-upe nevinne nehorázny. Nematurujte toľko a príďte na jeho skúšku bránic.

Matej Makovický
Náš nedávny objav, ktorý útočí najmä na spoločenské neduhy, ľudské hlúposti, ale nemá problém uzemniť aj seba. Príďte ho vyhecovať svojím smiechom.

Samo Trnka
Humorista z internetov a televízorov a konferenciér Pančlajnu. Túto show zakladal, lebo ho na iné stand-upy nevolali. Teraz ho nevolajú, lebo má Pančlajn. Keďže sa tým pádom nemá kde stand-up naučiť, aspoň ho moderuje.

Oksyi
alebo Oxana Gogoľ je mladá pesničkárka pôvodom z Ukrajiny, ktorú slovenská hudobná scéna spoznala najmä vďaka projektu Rádio_FM Demovnica. Svoj alternatívny folk kombinuje buď so slovenskými alebo anglickými textami. Miluje hudbu, hru so slovíčkami, gitarou a hlasom. V jej tvorbe nájdete melanchóliu, eufóriu aj rebelstvo.

14. 2. (streda)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PančlajnFebruar

Partneri: Dobré noviny, Radio_FM, kamdomesta, CITYLIFE.SK, okocasopis, in.ba, Interez, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/panclajn-stand-up-comedy-show-1839
Dátum začiatku podujatia: 14. Februára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Februára 2018 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pančlajn @KC Dunaj~

Meno organizátora: PANČLAJN Stand-Up Comedy Show
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava
TAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 16:00
Overené podujatieTAKMER PYŠNÁ PRINCEZNÁ 16:00
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava
Dáš TO!
Overené podujatieDáš TO!
Divadlo Nová scéna, Bratislava