Pangulafest

Podujatie Hlohovec

Pangulafest

Priatelia rok prebehol ako voda vo Váhu, a znovu tu máme sviatok hlohovských hudobníkov a ich priaznivcov, a samozrejme aj fanúšikov poctivej muziky Pangula Fest 2019.

Opäť sa nám predstavia domáce formácie , ktoré sa nám podarilo na tento víkend dostať na pódium Amfiteátra v Hlohovci. Okrem tradične skvelého zvuku sa môžete tešiť v piatok na kapely Slina, Not Yet Awake, Restime, Prograss Band, Nekultúra a piatkovým hudobným hosťom bude skvelý revival AC/DC.SK, ktorý vám zahrajú legendárne hity, ktoré vám určite netreba predstavovať.

V sobotu sa nám predstavia ,,mäkšie žánre,, v podaní kapiel Dano Gorog Antiband, Lívia Doležalová, Druhá Edícia, Už sa to rysuje, Standard & Komrades a sobotným hudobným hosťom bude Silvia Josifoska & Blues Band, ktorá patrí k najvýznamnejším a najoriginálnejším bluesovým a jazzovým tváram u nás. Má zaujímavú, nezameniteľnú farbu hlasu a prejavu. Jej dominanciu potvrdila aj ponuka od špičkového slovenského klaviristu Gabriela Jonáša a spolupráca s mnohými ďalšími skvelými hudobníkmi ako Juraj Burián, Martin Gašpar, Marcel Buntaj, Juraj Tatár, Erich Boboš Procházka či Ondrej Krajňák zo Slovenska, ale aj s legendami ako Stan the Man (UK),Peter Rowan (USA) a King George (USA). S nimi sa počas svojej dlhoročnej kariéry predstavila na mnohých klubových a festivalových pódiách nielen na Slovensku, ale aj v Čechách, Rakúsku, Taliansku, Poľsku či Rusku. V sobotu 24.8.2019 bude táto dáma hudobným hosťom na Pangula Feste a spoločne zo svojím Blues Bandom, určite spríjemní tento večer bluesovými a jazzovými klasikami. Veríme , že to bude opäť výnimočné a skvelá atmosféra ako vždy.

Fotografie
Podobné podujatia