Party like Gatsby w/ Mydy Rabycad

Podujatie Bratislava

Party like Gatsby

Bezprostredná aj spektakulárna, farbistá aj hmlistá, pôvabná aj trúfalá. Ponorte sa do atmosféry klubového karnevalu po vzore slávneho Veľkého Gatsbyho. Koncert českej kapely Mydy Rabycad nás pohladí swingovou klasikou a zároveň strhne výbuchom energie. Do párty extázy nás následne dostanú DJi Moustache Pete a Dr. Zeppelin. Nechajte sa viesť nepredvídateľnou nocou, ktorá bude hýriť všetkými farbami.

Mydy Rabycad (CZ)
je najlepšia swingová kapela u našich západných susedov, ktorá to so svojím talentom hravo dosiahla aj za hranice! Štvorici talentovaných hudobníkov učaroval zvuk klasického jazzu a swingu v spojení s elektronickou hudbou, pretože ide o živú a tanečnú muziku. Na konte má tri albumy: Your Body Move, Glamtronic a čerstvú minuloročnú novinku M.Y.D.Y., na ktorej servíruje súčasný indie pop s kúskami soulu, rocku aj tanečnej elektroniky. Vlani kapela absolvovala úspešné americké turné, na ktorom vystúpila pred tisícovými davmi po boku legendárneho Tomma Pettyho s jeho Heartbreakers, Muse či P!nk. Mydy Rabycad sa darí aj v Európe, kde absolvovala viacero vystúpení v kluboch a na festivaloch.

Moustache Pete (CZ)
je zlínsky DJ, ktorý najprv prepadol štýlu reggae, vďaka ktorému si zahral na stovkách akcií doma i u nás na Slovensku. Neskôr začal prevádzkovať kaviareň a hudobný bar Blok 12 Cafe, v ktorom vzniklo jeho alter ego ulietavajúce si na swingu, balkáne či latine.

Dr. Zeppelin (CZ)
je DJ z Ostravy, ktorý sa nebojí na parket vlietnuť s rýdzo klasickými swingovými piesňami. Včas však dokáže vycítiť, kedy je tá správna chvíľa preladiť na tvrdšie electro-swingové frekvencie. Pripravte sa na odlet, jeho rovné beaty vás s ľahkosťou vzducholode vynesú do tanečného neba.

23. 3. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

S páskou z Remeselný Trh v Starej tržnici máte zľavu na vstup 2€.

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 23. Marca 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Marca 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Party like Gatsby w/ Mydy Rabycad @KC Dunaj~

Meno organizátora: Swing Time
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava