Pat a Mat s kamarátmi

Podujatie Košice

Pat a Mat s kamarátmi

Milí rodičia a deti, pozývame Vás na rozprávkové divadelné predstavenie, v ktorom uvidíte naživo známe rozprávkové postavičky z večerníčkov :)

Stretnúť ich môžu deti, ktoré prídu na divadelné predstavenia do Kasární/Kulturparku 14. mája o 15:00 a 17:00 hod.

Okrem dvojice popletených, smoliarskych, no nekonečne optimistických domácich majstrov s bezhraničným sebavedomím, ktorá sa už roky objavuje na televíznej obrazovke ako A je to! Pat a Mat, prídu aj Maťko a Kubko, slimák Maťo a škriatok Klinček, Traja chrobáci, Majka z Gurunu a Deduško Večerníček. S obľúbenými rozprávkovými hrdinami sa budú môcť malí diváci po predstavení aj odfotografovať.

Nerozluční kamaráti sú nešikovní až beda. Spoločnými silami sa pokúšajú vyriešiť najrôznejšie problémy, čo sa ale nezaobíde bez ďalších komplikácií. Raz niečo pokazí Mat a Pat zachraňuje situáciu, len aby sa po chvíli ich úlohy vymenili.

Roztomilé nemehlá poznajú diváci vo viac než sto krajinách sveta. Za vznikom animovaného seriálu boli kreslené vtipy výtvarníka a režiséra Ľubomíra Beneša, ktoré vymýšľal pre časopis s dvoma „kutilmi“ – pánmi Ouholíčkom a Sedlecom. Potom si prizval k spolupráci dramaturga Jiřího Kubíčka a výtvarníka Vladimíra Jiránka a spoločne vytvorili film Kuťáci. Pilotný diel pre seriál vznikol v roku 1976. Dnešnú podobu so žltým a červeným tričkom a čapicou a rádiovkou dostali postavičky o tri roky neskôr. Mená Pat a Mat dostali v roku 1985. V súčasnosti existuje takmer 90 častí s príbehmi majstrov, ktorým sa všetko kazí, ale nikdy sa na seba nezlostia a sú vždy plní optimizmu, nápadov a nadšenia. Nakoniec sú vždy so svojim dielom spokojní, čo potvrdzujú známym gestom „…a je to!“.

Tešíme sa na Vás!

Vstupné: 7 €

Článok na webe: http://www.k13.sk/udalosti/pat-a-mat-s-kamaratmi-rozpravkovy-muzikal-2/

Miesto konania podujatia: KASÁRNE/KULTURPARK, Kukučínova 2, Košice
Vstupenky: http://ticketware.eu/p/4Job
Dátum začiatku podujatia: 14. Mája 2017 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Mája 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pat a Mat s kamarátmi

Fotografie
Podobné podujatia
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
ŠÍRAVA DEŤOM 2024
Overené podujatieŠÍRAVA DEŤOM 2024
Amfiteáter Lúč - Zemplínska Šírava, Vinné