PCF 21 New Era

Podujatie Poprad

PCF 21 New Era

Staň sa aj ty súčasťou najstaršej MMA organizácie na Slovensku a poď spoločne budovať NEW ERA na MMA podujatí kde nesmieš chýbať !

Najstaršia slovenská organizácia MMA – PCF – Pit Cage Fighting, známa svojou kvalitou zápasov, skvelou hudobnou a svetelnou show prináša už svoje 21. pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom NEW ERA.

Fanúšikov nie len MMA, čaká najlepšie a najväčšie podujatie tejto slovenskej MMA organizácie, ktorá bola pri zakladaní slovenského MMA, NEW ERA podujatie otvorí novú éru tejto úspešnej organizácie a prinesie mnoho skvelých noviniek.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na medzinárodnú PCF profesionálnu fight card, ktorú organizátori postavili na najvyššiu úroveň v histórii organizácie a sľubujú najlepšiu show tejto MMA organizácie, promotéri majú pripravené zvučné mená MMA scény, ktoré budú postupne odhaľovať.

Záujem divákov o PCF sa z podujatia na podujatie zvyšuje a Fightcard PCF sľubuje TOP športový zážitok a svojím obsadením ponúka kvalitu tej najvyššej MMA úrovne. Diváci sa môžu už tradične tešiť na skvelú svetelnú a hudobnú show, a populárnu PCF FANZONE.

Pre fanúšikov na tribúnach A1, A2, A3, B1, B2, B3, D je opäť pripravené miestenkové sedenie, ktoré prinesie pre fanúšikov svoj presný výber miesta a svojho komfortu.

Pre VIP hostí je pripravené sedenie na ploche priamo pri oktagone, VIP PROGRAM ponúka staronovú možnosť obsadenia VIP DIAMOND PACKET (VIP stolov) v obmedzenom množstve a ponúka jedinečnú možnosť sedenia na tejto exkluzívnej akcii, možnosť rezervovania len na dole uvedených telefónnych číslach.

Kontakt pre VIP DIAMOND PACKET a VIP PLATINUM ticket: Dávid Kedžuch +(421 905 222 745) alebo Pali Hrubý (+421 908 411)

Začiatok podujatia: 21. 12. 2019 19:00:00
Koniec podujatia: 21. 12. 2019 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Králi Ulice V
Overené podujatieKráli Ulice V
Mestská športová hala, Nitra