Pecha Kucha Night + Katarína Máliková

Podujatie Bátovce

Pecha Kucha Night + Katarína Máliková

PECHA KUCHA NIGHT vol. 2
koncert: Katarína Máliková & ansábel
výstava: Jana Hirnerová - 12

Kompletný zoznam hostí zverejníme do konca mája 2017.

Vstupné:
Pecha Kucha: 3 eurá v predpredaji, na pokladni pred produkciou: 5 eur.
koncert Katarína Máliková: 8 eur v predpredaji, na pokladni pred produkciou: 10 eur.
Pecha Kucha + Katarína Máliková: 9 eur v predpredaji, pred produkciou: 10 eur.
Rodinná vstupenka (4 osoby) na celé podujatie Pecha Kucha: 20 eur.

www.poton.sk/pecha-kucha-night

Zámerom PECHA KUCHA NIGHT – BÁTOVCE (PKN) je podporovať a prezentovať zaujímavé organizácie a podujatia, najmä tie, ktoré prebiehajú na báze občianskych a komunitných aktivít. Priestor však budú mať aj zaujímavé projekty a osobnosti zo súkromného sektora, ktoré okrem svojej podnikateľskej činnosti vytvárajú pridané hodnoty smerom ku kultúre, umeniu, tradíciám, špecifickej gastronómii či remeslu. PKN – Bátovce sa sústredí najmä na regióny Tekova a Hontu, avšak, každá edícia bude doplnená o projekty a osobnosti s celoslovenským, prípadne medzinárodným presahom. Táto línia PKN bude z hľadiska dramaturgie líniou nových impulzov, motivácií a pozitívnych príkladov, ako sa dajú veci robiť lepšie. Určite budeme pozývať zástupcov veľkých festivalov, dizajnérov, typografov, architektov, kultúrnych operátorov z nezávislých centier, cestovateľov, dobrodruhov, kreatívcov z oblasti videotvorby, reklamy, odevného dizajnu alebo PR, či marketingu, ale aj lídrov občianskych aktivít (oblasti: enviromentálne projekty, sociálne projekty, dobrovoľnícke projekty a pod).

Chceme veriť, že PKN – BÁTOVCE bude platformou pre výmenu skúseností, nadväzovania partnerstiev a zdieľanie informácií. PKN chce mobilizovať občianske aktivity v regióne a spájať ich.

Čo je Pecha Kucha?
Keď architekti zo štúdia Klein Dytham v Tokiu zakladali formát Pecha Kucha, išlo im o to, aby si pravidelne a v skratke vymenili s kolegami a priateľmi od dizajnu a umenia novinky o projektoch, na ktorých robia. Medzitým sa 20 obrázkov x 20 sekúnd rozšírilo do celého sveta, do stoviek miest.

Pecha Kucha 20×20 je jednoduchý formát prezentácie, počas ktorého prezentujúci komentuje 20 obrázkov, každý z nich po 20 sekúnd. Prezentácia beží automaticky, prezentujúci nemá možnosť ovplyvniť čas ani meniť už odsúhlasené poradie snímkov. Projekt PECHA KUCHA na Slovensku úspešne funguje v Bratislave, Košiciach, Nitre, Žiline, Poprade, Prešove a v Trnave. Bátovce sú ôsmym miestom na slovenskej mape Pecha Kucha.

Podujatie sa uskutočňuje v rámci projektu Centrum umenia a kreativity, ktorý z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

TM PechaKucha

Miesto konania podujatia: Divadlo Pôtoň, 358, 935 03 Bátovce, Bátovce
Vstupenky: http://www.poton.sk/
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Júna 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.288N 18.7474E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pecha Kucha Night + Katarína Máliková

Fotografie
Podobné podujatia