Pekné víno s rozhľadom

Podujatie Šenkvice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Športové podujatia, Varenie, Gastronómia
Web organizátora:
www.regiontrnava.sk
Ďalšie podujatia v meste Šenkvice

Prvá jarná sobota v Šenkviciach bude patriť nielen milovníkov vína, ale aj bežcom. Príďte na 11. ročník podujatia Pekné víno s rozhľadom, kde vás čaká ochutnávka vín a bohatý sprievodný program. Milovníci športu si môžu zmerať sily počas behu na vrchol rozhľadne.

Vinárstvo Karpatská Perla aj tento rok oslávi príchod jari pri Peknom víne s rozhľadom. V sobotu 23. marca si okrem kvalitných vín v pivniciach budete môcť vychutnať aj rôzne gastronomické špeciality v Tančiarni či si od 13:00 vyskúšať tradičný beh po 99 schodoch na rozhľadňu. Okrem behu na rozhľadňu čakajú návštevníkov koláčiky od Marlotky a syry Maťa Hiadlovského, lahodná káva či riadená degustácia s enologičkou a someliérkou Editou Ďurčovou.

„Toto podujatie sa každoročne teší veľkej obľube. Dôkazom toho je, že sa koná už 11. ročník. Každé víno z Karpatskej Perly má svoj vlastný príbeh, o ktorého vznik sa postarali manželia Šebovci. Vinárstvo je vyhľadávané nielen pre vynikajúce vína, ale aj pre svoju jedinečnú atmosféru. Zároveň sa tu snúbi kvalitná gastronómia, takže každý si tu príde na svoje,“ povedala Michaela Potočárová, riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism.

O zábavu sa počas podujatia postará DJ Vix a tešiť sa môžete aj na špeciálnu akciu „Z vinohradu k vašim dverám“. Pri nákupe 6 a viac fliaš vína vám vinárstvo Karpatská Perla doručí víno na vašu adresu v rámci Slovenska zdarma. Príchod jari vám tak bude pripomínať znamenité víno z rodinného vinárstva, ktoré získalo za svoje produkty mnoho svetových ocenení. Viac informácií o podujatí nájdete na: http://bit.ly/PekneVinoSrozhladom2019

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk, emailom info@trnavatourism.sk alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava, so sídlom v Mestskej veži v Trnave.

Nájdete nás aj na Facebooku

 www.facebook.com/RegionTrnava a na Instagrame www.instagram.com/regiontrnava.

Tešíme sa na vás v Regióne Trnava!

------------------------------------------------

PR servis destinácie TRNAVA

 

Kontakt:  marketing@trnavatourism.sk

 
 
Meno organizátora: Karpatská Perla
Fotografie
Podobné podujatia