Pekné víno s rozhľadom

Podujatie Šenkvice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Podujatia pre deti, Slávnosti
Web organizátora:
www.karpatskaperla.sk/
Ďalšie podujatia v meste Šenkvice
Podrobnejšie informácie: https://www.chutemalychkarpat.sk/pekne-vino-s-rozhladom-2021/vstupenky

Pre svojich návštevníkov a milovníkov vína si pripravili v sobotu 21. augusta od 13:00 do 21:00 hod. degustácie vín a aj bohatý sprievodný program.

Hostia nášho podujatia si budú môcť vychutnať tie najlepšie a najznámejšie vína z produkcie nášho vinárstva, a to s výhľadom na široko-ďaleko siahajúce vinice a Malokarpatský kraj," hovorí Margita Šebová z vinárstva Karpatská Perla.  

Svoje sily v behu na 21-metrovú rozhľadňu si budú môcť zmerať bežci od 13:00 do 18:30 hod. v detskej, ženskej a mužskej kategórii. Popri ručne vyrobených vencoch z vínových korkov budú môcť deti vyhrať hroznový mušt Bobulo a dospelí vína z Karpatskej Perly.   

Hudobný program odštartuje o 17:00 hod. koncert skupiny WORKING CLASS HEROES - John Lennon tribute band, ktorá hrá skladby sólovej tvorby Johna Lennona z obdobia po Beatles. Od 19:30 bude v zábave pokračovať kapela D´Dvercia - The Doors revival band. 

Tento rok sa tešíme už na 13. ročník podujatia Pekné víno s rozhľadom, ktoré patrí medzi tie najznámejšie v oblasti pod Malými Karpatmi," dodáva Alexander Prostinák, zastupujúci výkonný riaditeľ oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism.

Vstupenky na podujatie sú dostupné na stránke vinárstva v hodnote 25 € až do 20. augusta. V cene lístka je voľná degustácia vín a kupón na nákup vína v hodnote 8 €. Pre deti bude špeciálny lístok v cene 6 € obsahujúci 2 dcl Bobula a detské prekvapenie. Na mieste v deň konania akcie bude vstup za 29 €. 

Vinárstvo Karpatská Perla založili v roku 1991 manželia Margita a Ladislav Šebovci v priestoroch pod svojím rodinným domom. V roku 1997 vinárstvo presťahovali do budovy bývalého družstva Nupod, pochádzajúceho z roku 1942, v obci Šenkvice. Jeho najväčšiu rekonštrukciu uskutočnili v rokoch 2006 až 2008. Dňa 21. marca 2008 sa konala slávnostná kolaudácia nových priestorov na prvom ročníku podujatia Pekné víno s rozhľadom. Bodku za všetkým dalo otvorenie majestátnej 21-metrovej rozhľadne s panoramatickým výhľadom na Malé Karpaty. V rokoch 2011 a 2012 získali ocenenie Vinárstvo roka.

Miesto a čas konania podujatia:

Vinárstvo Karpatská Perla, Nádražná 57, 900 81 Šenkvice

21. augusta 2021 od 13:00 do 21:00 hod.

Meno organizátora: Vinárstvo Karpatská Perla
Fotografie
Podobné podujatia
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava