Peter Bič Project (predkapela Steve Misik & Co.)

Podujatie Fiľakovo

Peter Bič Project (predkapela Steve Misik & Co.)

Kapela PETER BIČ PROJECT vznikla v roku 2010, s tanečným singlom Hey Now prerazila v Dánsku aj v Spojených štátoch. Dnes je jedna z najhranejších a najobľúbenejších skupín na Slovensku. Medzi ich najhranejšej skladby patria: Priznanie II., Hlava, Máj, Čoskoro, Stoj, Nedívaj sa tak, Láva, Skúšame sa nájsť či Where Did You Go.

Okrem Slávika za rok 2012 kapela Peter Bič Project získala divácke ocenenie OTO 2019 v kategórii najlepšia hudobná skupina. V roku 2020 boli nominovaní na Krištáľové krídlo. V marci v roku 2022, si po opätovnej nominácii za rok 2021 túto cenu prevzali.
V roku 2021 vyšiel v poradí piaty štúdiový album so šestnástimi nahrávkami, ktorý je druhý kompletne nahratý so slovenskými textami, a má názov Hlava.

Kapela prešla v minulosti zásadnými zmenami. Teraz ju tvoria členovia: Peter Bič, Viktória Vargová, František Jano, Martina Timková, Eduard Kiss, Rasťo Boroš.

Ako predkapela vystúpi skupina STEVE MISIK & CO. Rocková kapela s absolútne novým pohľadom na tento žáner. Ich skladby smerujú k novým horizontom rockovej scény. Ich hudba je založená na koncepte snahy o fúziu rôznych žánrov, rôznych imaginárnych svetov, rôznych fantázií v každej skladbe, ale so zachovaním vlastnej tváre. V textoch poukazujú na civilizačné problémy spoločnosti a duševný svet človeka. V roku 2016 vydali svoj debutový album ¨Schizoemphatic¨, na ktorom sa podieľali rôzni umelci z celej Európy. V roku 2020 skupina vydala nový singel ¨Such is Life¨, ktorý mal dobrý ohlas v rockových rádiách po celom svete. V roku 2021 mali možnosť spolupracovať na jednom zo svojich nových singlov ¨Stuck in the Truck with Special Guest¨ s takým skvelým hudobníkom, producentrom, majstrom kláves, akým je Derek Sherinian (Sons Of Apollo, Black Country Communion, Ex. Dream Theater, Ex. Kiss, Ex. Billy Idol, Ex. Alice Cooper, Ex. Yngwie Y. Malmsteen, Ex. Whitesnake)

Kapela je projektom Štefana Mišíka, ktorý skladá všetku hudbu a napísal väčšinu textov. Tvoria ju hudobníci, ktorí účinkovali v rôznych hudobných projektoch a kapelách po celej Európe, bicista kapely Miroslav Bartoš odohral niekolko koncertov v Los Angeles, USA, v legendárnych kluboch na Sunset Boulevard ako Whisky a Go Go, The Key alebo Max Steiner na Long Beach.

ZĽAVNENÁ CENA vstupenky na máj - jún: 15 €
ZĽAVNENÁ CENA vstupenky na júl - august: 17 € 

Na mieste: 19 €

o 19:45

Fotografie
Podobné podujatia
Piesne srdca
Overené podujatiePiesne srdca
Mestské kultúrne stredisko, Fiľakovo
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
LA GIOIA „15 ROKOV S VAMI“
Overené podujatieLA GIOIA „15 ROKOV S VAMI“
Hrad Ľupča, Slovenská Ľupča