Peter Juhas v KC Hoffmann

Podujatie Žilina

Peter Juhas v KC Hoffmann

Pozývame Vás koncert charizmatického hudobníka Petra Juhasa v žilinskom KC Hoffmann.

Peter Juhás je hudobník, ktorý sa spevu a gitare venuje už dlhé roky. Za tento čas si Peter prešiel Česko-Slovenskou skupinou United5, s ktorou vydali album a odohrali turné v anglicku, bol účastníkom v Česko-Slovensko má talent, kde sa jeho púť skončila pred bránami semifinále. Neskôr bol súčasťou kapely úspešného pesničkára Voxela a taktiež finalistom súťaže The Voice 2019, kde sa umiestnil na 4-om mieste. Počas tohto obdobia Peter okrem iného hrával aj ako pouličný busker hrajúci v zahraničných mestách po Španielsku, Holandsku, Írsku, Anglicku ale napríklad aj v Kórei. Tam sa Peter naučil práci s publikom a celkovej radosti, ktorú hudba hrajúca sa pre ľudí prináša.

Okrem týchto činností je Peter aj skladateľ vlastných skladieb rôznych žánrov a pocitov.
V spolupráci s Janou Kirschner sa mu podarilo vo februári tohto roku vydať svoju prvú oficiálnu skladbu ''Ty ani nevieš'' , ktorá je predzvesťou pripravovaného albumu a teda aj mnoho ďalších skladieb.
''Ty ani nevieš'' https://www.youtube.com/watch?v=pVcLK3lMdrw

Vystúpenia Petra Juhása sa nesú v duchu gitary a chlapca spievajúceho pre ľudí a zo srdca. Či už sám s gitarou, alebo v spoločnosti gitaristu Pištu Lengyela, ktorý hráva dlhé roky práve s už spomínanou Jankou Kirschner.

Začiatok podujatia: 11. 9. 2020 20:00:00
Koniec podujatia: 11. 9. 2020 23:00:00
Fotografie
Podobné podujatia