Peter Luha ako hosť skupiny Second Band

Podujatie Trnava

Do tretej tohtoročnej časti projektu Modrých štvrtkov vchádza Trnavská hudobná spoločnosť so svojim ďalším významným hosťom - skladateľom a gitaristom Petrom Luhom. Ten vystúpi spoločne s trnavskou skupinou Second Band vrámci tohto ojedinelého projektu vo štvrtok, 12. apríla 2018 v trnavskom Amfik Café.

Peter Luha je skladateľ a inštrumentalista ovplyvnený viacerými hudobnými žánrami. Gitarový štýl jeho hry vychádza z mixu klasických a netradičných gitarových techník na elektrickej aj akustickej gitare. Okrem toho ešte ovláda hru na basgitaru, mandolínu, flautu, oud a husle. Jeho umelecké presahy siahajú od sólových či skupinových hudobných projektov cez hudobné workshopy až po tvorbu hudby k animovanému filmu. Jeho gitarovú hru ocenili v rôznych domácich a zahraničných hudobných súťažiach a prehliadkach. V roku 2012 vydal debutový sólový album Viaje del Alma a bol veľmi pozitívne hodnotený zahraničnými recenziami.

Trnavčania by mohli Petra Luhu poznať z jeho účinkovania na tohtoročnom Malom Dobro Feste či ako spoluhráča Zuzany Suchánkovej z ich minuloročného vystúpenia na pouličnom Lete na Korze.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Svijany X.Day 2024
Overené podujatieSvijany X.Day 2024
Amfiteáter Trnava, Trnava
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava