Pezinské vínne pivnice 2019

Podujatie Pezinok

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Pezinok

Pezinské vínne pivnice 2019

Milí priatelia dobrého vína,
po roku Vám s radosťou oznamujeme, že jedenásty ročník podujatia Pezinské vínne pivnice 2019 sa uskutoční v sobotu, 16. februára 2019 v čase od 13.h. do 21.00 h. Členovia združenia pezinských vinohradníkov a vinárov ako aj hostia z najbližšieho okolia ponúknu to najlepšie, čo ukrývajú ich pivnice. Veríme, že bohatá ponuka, ktorú pripravujeme, Vás zaujme a spoločne si vychutnáme kvalitné domáce vínka, tradične, okolo sviatku sv. Valentína.

Elektronický predpredaj vstupeniek sa začne od pondelka 17.12. 2018 prostredníctvom elektronickej rezervácie na adrese: predaj@pvp.sk, resp. cez portál www.wisomm.com.

Cena vstupenky: 33,- €
V cene vstupenky je degustačný pohár s ryskou, sprievodca degustátora s mapou, pero, bonusový kupón na nákup vína v hodnote 6,- € a štartovací balíček, pozostávajúci z 55 žetónov, každý v hodnote 0,25,- € (spolu v sume 13,75 €). Za jednu degustačnú vzorku s objemom 0,03 l sa vinárovi odovzdá jeden degustačný žetón. Výnimkou budú prírodne sladké vína a vzácne biele, červené či šumivé vína, kde sa za ich degustáciu môže žiadať väčší počet žetónov (max. však štyri).

Upozorňujeme, že počet vstupeniek je limitovaný.

Tešíme sa na stretnutie.
OZ Museum Vinorum

Fotografie
Podobné podujatia