Pigs On The Wing - Slovak Pink Floyd tribute band

Podujatie Brezno

Pigs On The Wing - Slovak Pink Floyd tribute band

Pigs On The Wing ako známe svojrázne hudobné zoskupenie podáva, reprodukuje a aktualizuje tvorbu britských Pink Floyd už od roku 2007.

WISH YOU WERE TOUR 2020
Tentokrát opäť predstavujeme čerstvé koncertné tour, ktorého súčasťou je vždy okrem kvalitného podania progresívnej hudby aj videoprojekcia, ktorá potvrdzuje tematickosť skladieb. Vypočuť naživo si tak budete môcť zaujímavý prierez dôležitými skladbami rôznych období ale aj kompletné spracovanie jedného z najlepších albumov.

História skupiny:
– v roku 2007 vzniklo hudobné zoskupenie PIGS ON THE WING
– v roku 2009 zakladateľ a basgitarista PIGS ON THE WING – Martin Námešny vystúpil spolu so synom Rogera Watersa – Harrym Watersom, Radimom Hladíkom (Modrý Efekt), Filipom Benešovským (Neřez), Jánom Neckařom (Bacily), A Martinom Malatným (Chinaski) v O2 Aréne v Prahe
– v roku 2013 sme odštartovali prvé konceptuálne česko-slovenské tour s názvom ATOM HEART MOTHER TOUR, hosť projektu bol Filip Benešovský (Neřez)
– v rokoch 2014 až 2015 sme rozšírili ponuku o ďalšie konceptuálne programy IN THE FLESH a LIVE AT POMPEII v menšom zoskupení (4 + projekcia), v rokoch 2017 – 2018 sme vystupovali s DARK SIDE OF THE World. Podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.

Začiatok podujatia: 1. 2. 2020 20:30:00
Fotografie
Podobné podujatia