PIGS on the WING

Podujatie Brezno

PIGS on the WING

SLOVAK PINK FLOYD REVIVAL BAND
Hudobná skupina PIGS ON THE WING sa od svojho vzniku v roku 2007 sústreďuje na hudobnú tvorbu svetoznámej britskej kapely Pink Floyd. Špecifickým prínosom členov skupiny sú videoprojekcie, ktoré sú svojim obsahom aktuálne a námety čerpajú zo súčasnej politickej, ekonomickej a medziľudskej sféry. V porovnaní s inými revivalovými kapelami prináša PIGS ON THE WING na hudobnú scénu svojrázne prepojenie progresívnej rockovej hudby s problematikou, ktorá trápi mnohých súčasníkov.

Biografia:

Skupina od svojho vzniku v roku 2007 koncertuje po Českej a Slovenskej republike s konceptuálnymi vystúpeniami, ktorých neodmysliteľnou súčasťou je okrem hudby Pink Floyd aj autorská projekcia, zvukové efekty, preklady skladieb a mnoho ďalších prvkov, ktorými sa snaží odlíšiť od rádového revival vystúpenia. Kvalita koncertov sa opiera o stovku veľkých a malých vystúpení v kluboch, open-air, či v priestoroch rôzneho charakteru.
Na konci roku 2009 sa líder Martin Námešný podieľal na projekte Filipa Benešovského – THE WALL 2009, na ktorom sa zúčastnili aj osobnosti ako Michal Malátný z Chinaski, Jan Neckář z Bacily, Radim Hladík a syn Rogera Watersa – Harry Waters.
http://www.pink-floyd.sk/
Zloženie skupiny:

Martin Námešný – spev, basgitara
Stanislav Hupian – spev, klávesy
Filip Sľúka – spev, gitara
Michal Ugler – bicie nástroje
Martin Uherek – spev, saxofón
Michal Cerovský – projekcie

Toto podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia

Miesto konania podujatia: Bombura NKP, Nám. M. R. Štefánika 16, Brezno
Dátum začiatku podujatia: 3. Marca 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Marca 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8081N 19.643E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia PIGS on the WING

Meno organizátora: Bombura NKP
Fotografie
Podobné podujatia