Písanie ako sebarealizácia a zárobok

Podujatie Bratislava

Písanie ako sebarealizácia a zárobok

Pre veľký úspech pripravujeme číslo 2!
Motivačné podujatie pre všetky ženy, ktoré by chceli písať, alebo už píšu a chcú sa posunúť ďalej.

Tešia sa na vás inšpiratívne ženy a každá vám o písaní povie zo svojho uhla pohľadu. Dozviete sa veľa zákulisných informácii, či už o tom, ako vydať knihu alebo ako sa tvorí film, či vzniká mediálny portál. Budeme spolu diskutovať a veľa sa pýtať.

#Od scenáristiky k literárnej dule

Soňa Borušovičová píše poéziu od ôsmich rokov, prvý román napísala, keď mala desať. Vyštudovala filmovú a televíznu dramaturgiu a scenáristiku na VŠMU, písala scenáre pre detské relácie, aj Ordináciu v ružovej záhrade, spolu so sestrou Evou Borušovičovou napísala scenár pre celovečerný film Vadí nevadí. V roku 1999 si sama vydala knižku pre deti Gregor – Rozprávka o veľkom putovaní. V legendárnom internetovom magazíne Inzine.sk bola autorkou a redaktorkou. Pre vydavateľstvo Slovart redigovala knihy, Maxim E. Matkin, Barbora Kardošová a Marko Thelen sú „jej dvorní“ autori. Knihy edituje, číta a pomáha pri ich vzniku ako koučka pre autorov a literárna agentka. Organizuje workshopy Ako napísať knihu a podpornú skupinu pre autorov. Okrem toho chová kozy a hydinu a je vedúcou obecnej knižnice Veľké Kršteňany.Považujem za za zberateľku zážitkov a lovkyňu príbehov. Milujem skladať písmenká do slov tak, aby dávali hlbší zmysel. Už od detstva, keď som písavala príbehy do „čítanky" a podpisovala ich fiktívnymi pseudonymami a vytvárala som si vlastný časopis (základná škola), písala poéziu.

#Ako prepínať medzi textami pre #PR #BLOG #KNIHY a #MEDIA

Barbora Daxner je vyštudovaná novinárka, ktorá plávala vyše 10 rokov v mediálnych vodách ako redaktorka rôznych printových a online médií (publicistka mesačníka EMMA a EVITA, redaktorka Nového Času pre ženy, šéfredaktoka časopisu Slovak Lines. Jej texty sa objavili v médiách ako Pravda, Sme.zeny, Šport, Plus7Dní, Eva, Inspire, dokonca aj v časopise Kamarát, wanda.sk, kamzakrasou.sk a mnohých iných...:-)

Je autorkou dvoch ženských románov - Výsostne ženská záležitosť a Stratené nálezy. Preložila vyše 15 kníh z angličtiny, vrátane kultovky Ženy, ktoré behali s vlkmi a bestselleru Odsúdení prežiť. O jej písmenkovanie prejavovali živý záujem aj iné sektory, takže v priebehu rokov som aktívne písala kreatívne texty na kľúč aj pre rozličné PR agentúry a klientov.

Nevyliečiteľná knihomoľka a nepolepšiteľná pôžitkárka a kedysi aj ukážková vorkoholička. Najlapší detox je pre ňu spontánne cestovanie a tak sa počas materskej zrodil aj jej inšpiratívny blog pre všetkých rodičov Little Nomad Life

Ďalšie speakerky pribudnú už čoskoro!

Tešíme sa na vás! Lístky je potrebné nakupovať v predstihu, kapacita je obmedzená na 60 akčných žien:)

Lístky tu: https://tickpo.sk/detail/pisanie-ako-sebarealizacia-a-zarobok

Miesto konania podujatia: Coworking Cvernovka, Racianska 78, Bratislava
Vstupenky: https://tickpo.sk/detail/pisanie-ako-sebarealizacia-a-zarobok
Dátum začiatku podujatia: 16. Apríla 2018 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Apríla 2018 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1831N 17.1317E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Písanie ako sebarealizácia a zárobok

Meno organizátora: akcnezeny.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava