Plug IN 17

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.plugin17.eu
Web organizátora:
www.plugin17.eu
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: workshop@cuevent17.eu

PlugIN ’17

dvojdňový hudobný workshop s pestrým programom 


11. a 12. novembra bude kultúrne centrum Komplex K miestom pre každého, kto sa zaujíma o zvuk a hudbu.


Prednášky o akustike, monitoringu v štúdiu a technických aspektoch snímania zvuku odprezentujú odborníci zo spoločnosti G-tec: Zdenko Nosko a Boris Seitler. Páni Nosko a Seitler pracovali na mnohých veľkých projektoch pre Slovenský rozhlas a televíziu a navrhovali akustiku vo viacerých nahrávacích štúdiách. 


Aké možnosti tvorby ponúka Ableton, ukáže účastníkom absolvent SAE Institute Mike Preset. Hudobné semináre o nahrávaní, úprave stôp a použití efektov doplnia rozhovory o live setupoch.

Priestor štúdia KΩPLEX ponúka možnosť vypočuť si nahrávky na profesionálnych reproduktoroch v akusticky ošetrenom prostredí, pohrať sa s hardvérovými mašinkami a zadžemovať s FNX-om.

Label spot je miesto pre diskusiu so zástupcami slovenských vydavateľstiev, ktorí si vypočujú vaše nahrávky, a poradia s otázkami ohľadom vydávania hudby.


Počas oboch dní tu budú vystavené kontroléry a DJ technika, trh s platňami a zóna na oddych, v ktorej atmosféru vytvorí holandský umelec TRW svojim live aktom na modular systeme. 


Program prvého dňa uzavrie audio vizuálnym koncertom projekt Perial + •••.
Perial v tomto roku vydal LP album Stellaressence na kanadskom vydavateľstve DMT a pokiaľ vás zaujíma aj jeho live setup, interview začína o 19 tej. 



Nedeľu začneme prezentáciou s Martinom Ružinským o DJingu, po ňom nasleduje Zoli Tóth s témou analógové zariadenia v modernom mixe a masteringu. Zoli Tóth sa podiela na mnohých slovenských a českých produkciach, napr. pre SuperStar.

Skladateľ, multiinštrumentalista a elektronický producent Stroon urobí bodku za celým podujatím - koncertom na vibrafón a elektrickú gitaru sprevádzanú jemnými prvkami elektroniky.


Cieľom nášho workshopu je prepojiť hudobných nadšencov, producentov, umelcov, vydavateľstvá i firmy z hudobného priemyslu a odprezentovať zaujímavý program, ktorý ako občianske združenie Creative Urban Event vytvárame.  Milujeme hudbu.


Komplex K sa nachádza v Kittsee, dedinke za Bratislavou.
Detailný program nájdete na www.plugin17.eu .


Workshop nie je financovaný zo žiadnych fondov a je zadarmo pre každého. Kto chce, môže podujatie podporiť dobrovoľným príspevkom. 


Meno organizátora: Creative Urban Event o.z.
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava