Pocta Johannovi Straussovi s Hilaris Chamber Orchestra

Podujatie Bratislava

Pocta Johannovi Straussovi s Hilaris Chamber Orchestra

POCTA JOHANNOVI STRAUSSOVI s HILARIS CHAMBER ORCHESTRA
Oslávte spolu s Hilaris Chamber Orchestra narodeniny kráľa valčíkov – Johanna Straussa! Prídite sa odreagovať a zabaviť v nedeľu 27.septembra o 18:00 do krásnej Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca v Bratislave pri nádherných melódiach viedenskej hudby dynastie Straussovcov a pripomenúť si 195.výročie narodenia Johanna Straussa mladšieho. V podaní Hilaris Chamber Orchestra pod vedením Alana Vizváryho budú znieť na koncerte pod názvom POCTA JOHANNOVI STRAUSSOVI slávne Straussove valčíky, polky, či galopy. Dynastia Straussovcov vo Viedni spolu vytvorila kultivovanú a vznešenú hudobnú zábavu. Ich valčíky, polky, štvorylky a galopy sú dodnes obdivované na celom svete vďaka mnohým generáciám hudobníkov viedenskej školy, ktorí ich interpretáciu doviedli do dokonalosti. K nim patrí aj huslista Alan Vizváry, ktorý oslávi koncom septembra taktiež svoje narodeniny . Je žiakom legendárneho koncertného majstra Viedenskej filharmónie Gerharta Hetzela a jeho dlhoročné účinkovanie na viedenských pódiách z neho robí zasväteného interpreta tejto hudby.Publikum bude zapojené do programu tancom, spevom a hraním na rôznych hudobných nástrojoch. Chceme ,aby ste v týchto náročných časoch pandémie nezabudli na úsmev a radosť z dobrej hudby. Tešíme sa na Vás !
Hilaris Chamber Orchestra získal vo februári 2020 zlatú medailu na celosvetovej súťaži VIENNA INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION .
Vstupenky v hodnote 15 eur sú k dispozícii v predpredaji siete Ticketportal. Na mieste hodinu pred koncertom budú vstupenky v hodnote 17 eur . Ďakujeme našim stálym mediálnym partnerom – portálu Moja kultúra, časopisu in.ba a Múzeu mesta Bratislavy za spoluprácu.




Link na video z trojkráľového koncertu HCO:


email: info@hilarisorchestra.com
Fotografie
Podobné podujatia