HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JAR 2019

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JAR 2019

HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JAR 2019

Populárne, farebné, mäkučké a priateľské bábky - malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko - vyrážajú na svoje jarné koncertné turné!
Haničku a Murka už poznáte z Detskej televízie RiK a z YouTube. Po úspešnom jesennom turné 2018, na ktoré vyrazili pri príležitosti vydania nového DVD Pesničky pre škôlkarov, pre vás pripravili jeho jarné pokračovanie!
Predstavenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Deti sa môžu vyjašiť a pri tanci použiť aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Spoločne s Haničkou a Murkom si zaspievame obľúbenú pesničku Autá, zobudíme sa s pesničkou Slniečko, pochytáme sa za ruky a vytvoríme Hada, vyšantíme sa na pesničkách Ihrisko, Ryby, či Ika-tika-gymnastika, zahrkáme si do rytmu v pesničke Naša mačka strakatá a zatancujeme si napríklad aj Štyri kroky dopredu!

Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili.

Hrajú:
Natália Kajzerová, Igor Švaňa, Alžbeta Kamenská, Michal Zeman, Veronika Horňáková

28
Apr 2019
10:00

Dom Kultúry, Poprad