Jogošíkovô Pobehaňä 2019

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Jogošíkovô Pobehaňä 2019

Jogošíkovô Pobehaňä 2019

Viacerí sa pýtate, kedy a či vôbec bude ďalší ročník bežeckých pretekov Jogošíkovô Pobehaňä :) Veľmi sa z toho tešíme a tak vedzte, že áno, aj tento rok vás prevedieme tými najkrajšími trailíkmi spod Rozsutca. Tento rok pôjde o dvojdenné podujatie, ktorého dátum si už teraz zapíšte do kolendárikov.

Do konca mesiaca vypľujeme aj podrobnosti. Zatiaľ vedzte, že sa môžete tešiť na krásny vertikal, jednu kratšiu trasu, ostane aj 26-tka a plánujeme/riešime aj jedno prekvapenie ;) Držte palce, nech sa podarí!

Tento rok kvôli nevhodnosti dátumu (8.máj vychádza na stredu) nebudú preteky súčasťou festivalíku Zázrivská Inverzia, ale nič vám nebráni, vziať si dva dni voľna, užiť si krásnu voľnú stredu na festivale napríklad pri premietani Ekotopfilmu, následne si dva dni vychutnávať krásnu jarnú prírodu Zázrivej a cez víkend sa zúčastniť pretekov.

V rámci Inverzie budeme v stredu zastrešovať beh so psom, ktorý bude tento rok pretrasovaný tak, aby bola trasa povrchom vhodnejšia pre našich chlpatých atlétov :)

Všetky info a registráciu spustíme do konca mesiaca na stránke https://jogosikovopobehana.wordpress.com/

Sobota 11. mája 2019 o 7:00 – 22:00