Josef Laufer

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Josef Laufer

Josef Laufer

Pozývame Vás do VIOLY na program Josefa Laufera, ktorého turné sa uskutočňuje pri príležitosti významného životného jubilea umelca a zároveň je aj oslavou jeho úspešného 60 ročného pôsobenia na scéne.

Tvorba a aktivity Josefa Laufera zahŕňajú viaceré umelecké oblasti. Poznáme ho ako herca, speváka, textára, baviča, scenáristu, moderátora, tlmočníka, prekladateľa, režiséra v oblasti zábavy a v poslednom období aj ako autora kníh.
Josef Laufer natočil desiatky titulov na desiatkach nosičov, najčastejšie s vlastným textom, v rôznych jazykoch. Vo svojej zábavnej show takmer dve hodiny spieva naživo s half-playbackom. Okrem spevu počas programu ponúkne i hovorené slovo, predstaví svoje veľké hity ako Sbohem lásko já jedu dál, Mária, ale zaspieva aj nevyblednuté tituly od T. Jonesa, F. Sinatru, G. Bécauda a publikum postaví na nohy temperamentnými španielskymi rytmami. V roku 2018 bol ocenený titulom "MISTR ZÁBAVY" za svoj celoživotný prínos v oblasti zábavného umenia.

VIOLA divadlo
Vstupné: 25 € predpredaj / 28 € v deň koncertu

Vstupenky si môžete zakúpiť on line na našej web stránke
http://www.violapresov.sk/program-a-vstupenky/josef-laufer-v-divadle-viola
alebo aj priamo vo Viole v čase otváracích hodín kaviarne.
Lístky je možné zakúpiť elektronicky priebežne, najneskôr 65 minút pred začiatkom podujatia. Hodinu pred predstavením sú voľné vstupenky zaradené do predaja priamo vo VIOLE.


Streda 13. novembra 2019 o 19:00 – 21:00