Výstava Denisy Hargašovej a Ľudmily Krieschovej

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Výstava Denisy Hargašovej a Ľudmily Krieschovej

Milí nadšenci umenia, srdečne vás pozývame na dvojvýstavu umelkýň Denisy Hargašovej a Ľudmily Krieschovej. Vystavené obrazy zachytávajú krásy prírody, no na svoje si prídu tiež nadšenci abstraktného umenia.

Denisa Hargašová (SK) je bratislavská výtvarníčka. Výtvarnému umeniu sa venuje od detstva. Výtvarným technikám sa učila pod vedením akademickej maliarky Kataríny Kuzmovej. V ostatnej dobe sa venuje najmä fotografii, maľbe na hodváb a keramike. Svojou tvorbou zachytáva okamihy zo života okolo nás, krásy prírody, ľudí aj architektúru. Je členkou spoločnosti ARTKLUB SAROR. Tvorivé aktivity ju viedli k viacerým spoločným aj autorským výstavám.

Naša druhá vystavovateľka, Ľudmila Krieschová (SK), sa narodila v malej dedinke pod Tatrami. Po ukončení školy sa 40 rokov venovala medicínskej fotografii. Neskôr jej učarovala scénická fotografia a posledné 3 roky sa venuje grafickej úprave: pretvára skutočnosť, robí ju farebnejšiu. Prvýkrát samostatne vystavovala v roku 2018 v Café Gallery v Bratislave. V roku 2019 vystavila svoje práce pre pacientov a návštevníkov MediKlinik a Imunovital a tiež spoločne vystavovala s Denisou Hargašovou. V tomto roku získala v súťaži Kreatívny svet WACOM tretie miesto.

Výstavu si môžete pozrieť ktorýkoľvek pracovný deň od 8:00 do 17:00 na adrese našej galérie Palisády 33 v Bratislave. 

Vstupné: Za účelom podpory umenia a umelcov, galéria, ktorá je neziskovým projektom a pôsobí v Bratislave 9 rokov, nevyberá vstupné.