Biela mágia 1 - spoznaj svoju dušu

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Biela mágia 1 - spoznaj svoju dušu

Biela mágia 1 – spoznaj svoju dušu. Bieli mágovia si strážia svoje umenie ako veľké tajomstvo. Eckard Strohm dosiahol najvyššie možné vzdelanie v tejto oblasti a vďaka tomu sa môže s nami podeliť o jednoduché a veľmi účinné techniky bielej mágie, ktoré sú nielen bezpečné, ale i oporou v každodennom živote a slúžia len pozitívnym zámerom.  Plne rešpektujú slobodu každého jednotlivca, ktorá je tým najvyšším cieľom a končí tam, kde naráža na slobodu iného. Dostaneme odpovede na otázky typu: Je možné sa rozprávať so svojou dušou? Kedy biela mágia nefunguje? Ako si splniť svoje želania? Môže to robiť každý? Je to vôbec správne? Viac na stránke www.pozitivnevysledky.sk

 

Po šnúre prednášok a workshopov v Nemecku prichádza veľmajster F.E. Eckard Strohm na Slovensko. Celým menom Jeho kráľovská výsosť Sir F.E. Eckard Prinz von Strohm je liečiteľ, spisovateľ a novinár, spirituálny majster a učiteľ. Pochádza z Nemecka. Eckard Strohm je autorom viac ako 80 rôznych odborných seminárov z oblasti vyššej spirituality a alternatívnej medicíny. Niektoré z nich prináša opäť i na Slovensko. Začínajú v pondelok 9.marca 2020. Všetky semináre sa konajú v Dudinciach, v hoteli Hviezda.

Následne pokračuje do krajín juhovýchodnej a západnej Európy /Rumunsko, Maďarsko, Španielsko a opäť Nemecko/.  F. E. Eckard Strohm osem mesiacov v roku cestuje po Európe a vyučuje zabudnuté atlantské techniky liečenia a vyššej spirituality. K dnešnému dňu vyškolil viac ako  400 učiteľov a 51 tisíc absolventov. Ním vyškolení učitelia pôsobia v 30-tich krajinách sveta.

 

Kto je Eckard Strohm?

SIR Franz Eberhard Eckard Strohm (jún 1950, Nemecko) – Eckard Strohm disponuje mediálnymi schopnosťami od štyroch rokov. Bežne komunikoval s anjelmi a inými duchovnými bytosťami. Ako desaťročný začal liečiť vtedy jedinou existujúcou liečebnou metódou – magnetizmom.  V šestnástich rokoch sa v šaolínskom kláštore okrem iného naučil excelentnej práci s energiami. Na tomto základe vyvinul liečebný systém „Aktívna duchovná terapia“ (Aktive Geistheilung). Absolvoval výcvik hypnoterapeuta a na základe mnohých medicínskych aj spirituálnych poznatkov vyvinul formu regresných terapií, ktorá je dodnes celosvetovo vyučovaná v rámci R.A.I.


V roku 1986 sa rozhodol splniť si svoj sen a začal viesť spirituálne semináre. Eckard Strohm je prvým majstrom, ktorý vyučuje o komunikácii s anjelmi. V tom čase vydal knihu Anjeli Antlantídy.


Eckard Strohm sa venoval i štúdiu Kuatsu a verejnosti dal k dispozícii toto zdedené umenie „znovuoživenia a prvej pomoci v ázijských bojových športoch“ v podobe knihy. V roku 1987 získal zasvätenie od vtedajšieho najvyššieho biskupa Pajera a bol požiadaný, aby sa stal členom filipínskeho liečebného spolku. Tu nahliadol do tzv. krvavej formy chirurgie filipínskych liečiteľov, ktorú neskôr doplnil o nekrvavú formu.

 

V roku 1989 Eckard Strohm objavil metódu Atlantis Arolo Tifar.

 

Eckard Strohm za celý svoj život navštívil mnoho krajín sveta. Je držiteľom viacerých titulov, ktorým však nepripisuje veľký význam. V centre jeho pozornosti je vždy pacient a jeho skoré uzdravenie. Všetko, čo v živote dosiahol, bolo vďaka jeho hlbokej túžbe pomôcť.


V roku 1990 založil Reiki Association International, čím nastavil nové zásady v oblasti liečenia a štandardy v kvalite vzdelávania.


Do dnešného dňa vytvoril približne 80 spirituálnych seminárov. Spolupracuje s viacerými nemocnicami európskych metropol vďaka svojim schopnostiam rozpoznať chorobu v štádiu, keď to lekári ešte nedokážu.

 

Počas svojho života Eckard Strohm vyliečil už desaťtisíce ľudí. V Španielsku či Maďarsku boli mnohé prípady zdokumentované a zverejnené v televízii alebo rádiu. Prípady vyliečenia sú postupne zverejňované na www.eckardstrohm.sk.

 

R.A.I.

Reiki Association International (R.A.I.) je najväčšia ideová organizácia na svete, ktorá združuje liečiteľov a terapeutov. Bola založená v Nemecku v roku 1990 významnými osobnosťami na poli alternatívnej medicíny pod vedením SIR F.E. Eckarda Strohma. Program asociácie, ktorá je dnes zastúpená vo viac ako 30-tich krajinách sveta (Ukrajina, Srbsko, Rumunsko, Česká republika, Slovenská republika, Rakúsko, Švédsko, Nemecko, Francúzsko, Anglicko, Portugalsko, Španielsko, Peru, Chile, Argentína, Mexiko, Uruguaj, USA, atď.) sa zameriava na pomoc ľuďom a vzdelávanie v oblasti energetických liečebných metód. Vyučuje ľudí, a tak v nich podporuje a upevňuje pocit slobody a sebazodpovednosti. Pomáha im prinavrátiť zdravie a plnohodnotný život.