Tulip Summer Drama Camp 2020

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Tulip Summer Drama Camp 2020

Hráme divadielka (v angličtine), hráme sa. Deti sú rozdelené na asi desaťčlenné skupinky, ktoré každý deň naštudujú dramatickú hru/scénku pod vedením našich teachrov.

Každý deň si spoločne vymyslíme a nacvičíme jednu krásnu a zábavnú dramatickú hru/scénku/pieseň/melodrámu/horor/pantomímu (balet ešte nebol:) na danú tému. Mali sme už Pána prsteňov i Hunger Games a v našom lesíku ožili všetky indiánky od Vinnetoua až po posledného Mohykána. Zahrali sme sa na Sherlocka Holmesa a Charlieho a továreň na čokoládu, dokonca sme prežili stretnutie s Moby Dickom. Uplynulé roky sme sa hrali napríklad na Alicu v krajine zázrakov, vybrali si cestu Jediho v Hviezdnych vojnách, zoznámili sme sa s dvorom Kráľa Artuša a zarepovali si s Robinom Hoodom. William Shakespeare by sa čudoval, aké krásne predstavenia dokážu naši Tulipáci zahrať na motívy jeho drám. Pritom sa naučíme aj veľa nových slov a výrazov v angličtine a vychutnávame si to!  

Veľa-veľa sa hráme v prírode (celotáborové aj tímové hry ako Capture the Flag, Boyard a množstvo ďalších) s našimi team leadermi a každý večer nás čakajú štyri nádherné a jedinečné predstavenia! Každý je účinkujúcim aj divákom. A čo je na Tulip Campe najdôležitejšie a najkrajšie? Pomáhame si, povzbudzujeme sa a sme k sebe dobrí.